News

Komentari 28

Putinova želja: Rusi, seksajte se još više da nas bude puno

Putinova želja: Rusi, seksajte se još više da nas bude puno

Premijera, koji se natječe za mjesto ruskog predsjednika, silno brine smanjenje broja populacije. Želi da Rusa bude više, a ženama koje rode treće dijete nudi novac

Ruski premijer Vladimir Putin napravit će sve kako bi ostao na vlasti. No, svojim postupcima, idejama i željama sve više nasmijava svoje sunarodnjake. Danima mu se mnogi podsmjehuju jer je od Rusa zatražio da se više seksaju kako bi zaustavili pad broja populacije.

U jednom svom nastupu kazao je da će dati novac majkama koje će roditi treće dijete kako bi na taj način potaknuo i druge žene da rađaju što više djece. Putin upozorava kako će do 2050. godine demografska karta Rusije biti katastrofalna i da se nešto mora poduzeti po tom pitanju. 

- Suočeni smo s rizikom da se pretvorimo u prazan prostor o čijoj sudbini nećemo odlučivati mi - rekao je ruski premijer koji se po treći put natječe za predsjednika države. 

U svojoj kampanji za povećanje populacije Putin je obećao više slobodnih mjesta u vrtićima, jeftinije stanovanje i novčane beneficije u iznosu od oko 1200 kuna majkama koje rode treće dijete. 

Najčitaniji članci