Obavijesti

Promo sadržaj

Putovnica u ruci, Foreo Luna go - u kozmetičkoj torbici

Putovnica u ruci, Foreo Luna go - u kozmetičkoj torbici
3

Prije putovanja, često kupujemo stvari koje nam na udaljenoj destinaciji mogu zatrebati, od razno raznih krpica do kozmetike

VIDEO

Kada ste odradili sve stavke s ljetne shopping liste, na red dolazi onaj osjećaj iščekivanja prvog dana zasluženog odmora. Preostao je „lakši“ dio posla – pakiranje! Iskustvo vas je do sada naučilo kako pakiranje zahtjeva dobru organizaciju kako ne biste (opet) ponijeli previše stvari. I dok razmišljate jesu li su vam potrebni još jedna haljina ili ležeran topić ne zaboravite na najvažniju stavku, a to su proizvodi za njegu. FOREO vas savjetuje s tri neizostavna koraka svake beauty rutine, pogotovo za vrijeme godišnjeg odmora.

ČIŠĆENJE 

Čisto lice prvi je korak zdravog i blistavog tena. Nečistoće na vašem licu apsorbiraju prirodnu svjetlost te daju umoran i ispijeni izgled. FOREO LUNA go  savršena je četkica od silikona čije T-Sonic pulsacije uklanjaju prljavštinu, masnoće i ostatke šminke iz pora. LUNA go savršen je dodatak vašoj kozmetičkoj torbici na svakom putovanju, malena izvana, pa ne morate brinuti oko mjesta u vašoj prtljazi, ali snažna iznutra omogućuju dubinsko, a opet nježno čišćenje i anti-aging masažu vaše kože. 

HIDRATACIJA 

Hidratacija je bitna izvana i iznutra. Pijte što više vode, pogotovo ako provodite vaš godišnji na divnim pješčanim ili stjenovitim plažama  te koristite hidratantni proizvod prilagođen vašem tipu kože dva puta na dan. 

ZAŠTITA 

Sunčane naočale, šešir te krema sa zaštitnim faktorom, tri su heroja vaše kože za vrijeme ljetnih dana. Prilagodite naočale i šešir svom stilu i pretvorite se glamuroznu divu, a mnogobrojne kreme s efektom samotamnjenja dati će vašoj koži savršeni osunčani izgled, čak i bez izlaganja štetnim UVA i UVB zrakama. 

Uživajte u ljetnim danima i zasluženom godišnjem te odaberite LUNA go uređaj, uskoro dostupan u odabranim BIPA poslovnicama širom Hrvatske. Uz LUNU go, dostupan je i LUNA play plus uređaj, uređaj za čišćenje lica koji uklanja sve nečistoće koje mogu uzrokovati nesavršenosti na vašem tenu, a istovremeno je nježan prema koži. Samo 1 minuta dnevno dovoljna je za svježiji, čišći i ujednačeni ten.

Prije nego što spakirate kovčege i bacite sidro, požurite u najbližu BIPA poslovnicu po vaš FOREO uređaj. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike