Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Rade čitavu godinu i smislili su mjere koje ne žele prezentirati

POSKUPLJENJE STRUJE: Panenić je javnost je pokušao umiriti izjavama da će Most sigurno poduzeti 'nešto' kako bi kompenzirali razliku od 10-12 lipa

Vrdoljak
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
16 komentara

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić danas je kazao kako računi za struju moraju rasti jer u protivnom Hrvatsku čekaju tužbe. No, javnost je pokušao umiriti izjavama da će Most sigurno poduzeti 'nešto' kako bi kompenzirali razliku od 10-12 lipa koliko će narasti mjesečna naknada po kilovat satu. Panenić ipak nije znao reći koje su to konkretne mjere koje namjeravaju poduzeti. To je statusom na društvenim mrežama prokomentirao i bivši ministar Ivan Vrdoljak. On je istaknuo da je u vrijeme SDP-ove vlade struja pojeftinila 10 posto, a sve obveze nastale su prije 2012. godine.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

Pazi ovo:
"Ministar gospodarstva Tomislav Panenić tvrdi da Most ima spremne mjere kako do povećanja cijena ne bi došlo.
- Izmjeni zakona o tržištu električne energije su sastavni dio nečeg što se radilo od 2013. do 2015. gdje se manipuliralo tržištem, zapravo izvorima obnovljivih energija i sad imamo situaciju da sve to skupa utječe na rast naknade - rekao je Panenić i dodao kako će te naknade rasti za 10 do 12 lipa po kilovat satu zbog potpisanih ugovora i ako se to ne ispuni imat ćemo tužbe protiv Republike Hrvatske."
U mandatu 2013-2015 cijena električne energije je pojeftinila 10%, naknada povećana za 3 lipe pa je ukupna cijena niže za 7%. Ako je manipulacija niža cijena, ok?! Sve obveze su nastale prije 2012-te, od njihovih koalicijskih partera:-)
Panenić je Ministar i Skupština HEP-a čitavu godinu dana i smislili su mjere koje ne žele prezentirati i pregovara sam sa sobom:-). Odličan je!!!:-)))) 
"- Ono što je sigurno je da smo mi iz Mosta definirali mjere koje će to kompenzirati tako da do povećanja cijene neće doći od 1. siječnja - rekao je ministar i dodao kako bi povećanje bilo 30-ak kuna mjesečno. Nije rekao koje su to konkretne mjere kojima Most namjerava spriječiti porast cijena već je samo rekao kako pregovaraju sa HEP-om."
Dajte ljudi radite, prestanite pregovarati i prebacivati svoje neuspjehe na fiktivne neprijatelje.
P. S. nisam vidio obećanje MOST-a povećanje cijene e.e.:-)))

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message