News

Komentari 18

Radić: Dragi Miro, ne gumi više. Najradije bi potopio sebe i nas. Ipak, taj film nećeš gledati...

Radić: Dragi Miro, ne gumi više. Najradije bi potopio sebe i nas. Ipak, taj film nećeš gledati...

V.d predsjednik Domovinskog pokreta poziva bivšeg šefa da odgovori na pet pitanja kako bi se završila priča, jer je navodi, već svima dosadan. DP je poput broda koji nastavlja svoju plovidbu, poručio je.

Nakon što je Mioslav Škoro najavio kako će večerac otvoreno progovoriti o razlozima svoje ostavke, okolnostima koje su dovele do nje, kao i o tome zašto o budućnosti Domovinskog pokreta mora i smije odlučivati jedino članstvo, a ne šačica i manipulatora uz poruku kako utakmica tek počinje, oglasio se i Mario Radić, v.d. predsjednik Domovinskoj pokreta. 

Pozvao je Škoru da odgovori na pet pitanja i da ne glumi više.

Priopćenje donosimo u cijelosti. 

"Dragi Miro, povodom pompozno najavljenog intervjua i nastavka samoubilačke kampanje, odgovori na ova pitanja i ne glumi više! 
Budući da vidim kako najavljuješ intervju, odgovori, molim te, i na ovih pet pitanja pa da završimo priču jer si već svima dosadan. 

1. Koliko točno puta moraš dati neopozivu ostavku da bi ona i u tvome svijetu bila konačna? 

2. Smatraš li da je itko osim tebe u Domovinskom pokretu dao imalo doprinosa postignutim izbornim rezultatima ili je isključivo i samo tvoja malenkost za sve zaslužna, dok smo svi mi drugi tek “veš mašine”, kako si nam i sam više puta govorio?

3. Misliš li zaista da jedino netko iz dinastije Škoro, poput vama sličnih iz Sjeverne Koreje, može biti predsjednik DP-a, a iz tvojih je nastupa razvidno da si već odredio kako bi “najbolji izbor” trebala biti tvoja seka, Vesna Vučemilović? 

4. Je li istina da si već drugi dan nakon neopozive ostavke krenuo s manipulacijama i davao konkretne upute članovima Predsjedništva DP-a da sve medijske istupe koordiniraju s Vesnom Vučemilović, iako smo svi svjedočili podcjenjivačkom i rušilačkom karakteru njezinih javnih vratolomija? Hoćeš li možda svjedocima ove moje tvrdnje reći da lažu?!

5. Koliko puta i tko ti sve mora reći da je dosta i da smo siti tvog suludog ponašanja? Ili je možda svatko tko ti to kaže ''izdajnik i intereždžija'' – da se poslužim tvojim rječnikom.

Čisto sumnjam da ćeš odgovoriti na ovih pet pitanja, jer stanje tvoga uma, kao i sumanut pohod u koji si krenuo, to ne dopuštaju, a najbolju poruku upravo na tvojim stranicama ostavlja ti brojno članstvo na koje se tijekom nerazumnih istupa tako rado pozivaš.

Citat komentara na Facebook stranici Miroslava Škore:
"Iznenadnom i neobičnom ostavkom najavio si potrese u stranci i mogući raspad… Onda je na scenu stupila tvoja voljena sestra, svakog se dana pojavljivala u drugom mediju, pljuvala i kritizirala sve iz vrha stranke, pa i tebe samoga, odajući dojam da je jedino ona kompetentna nastaviti voditi stranku… Stranka se ipak sačuvala, sazvano je Predsjedništvo, donesene su smjernice kako dalje do unutarstranačkih izbora u rujnu, i onda opet ti stupaš na scenu, glumiš ponovno predsjednika u stilu 'malo sam se šalio'. Sada ja tebe kao član stranke pitam; Jesi li ti uopće normalan, Miroslave?! Potraži pomoć, ako ti treba – jer ovo nema smisla."

Domovinski pokret je poput broda koji nastavlja svoju plovidbu, a ti si poput kapetana koji ga je iz čistog mira napustio i sada se utapaš… Umjesto da si se ukrcao na čamac za spašavanje koji smo ti ljudski dobacili, ti bi najradije potopio i sebe i sve nas - tisuće članova i cijeli Pokret. Ipak, taj film nećeš gledati. Baš kao ni politički strvinari čijem likovanju svjesno ili ne - pridonosiš."

Najčitaniji članci