Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
91 komentara

Raj za leteće bogataše: Gradi se naš prvi privatni aerodrom

Ako se izda lokacijska dozvola već u rujnu će početi gradnja prvog privatnog aerodroma u Hrvatskoj. Za njegovu gradnju investitori su spremni uložiti 35 mil. eura

24sata
Foto: 24sata

Elitni turizam u zadarsko-šibenskom zaleđu za najviše tri godine mogao bi biti stvarnost. Za sada je sve u planovima i projektima, a najvažniji od svih je gradnja prvog privatnog aerodroma u Hrvatskoj.

- Bude li sve u redu i izda li se lokacijska dozvola, već u rujnu možemo početi sa zemljanim radovima - rekao nam je Željko Baradić, načelnik Stankovaca.

Za gradnju aerodroma investitori, domaći i strani poslovni ljudi, spremni su uložiti 35 milijuna eura i uopće ne sumnjaju u isplativost projekta.

- Aerodrom će biti namijenjen bogatima. Gradit će se i hoteli, vodeni park, kockarnice, sportsko-rekreacijski sadržaji te dom za starije, roditelje bogataša s avionima - rekao je Baradić.

Projekt ima punu potporu Vlade jer je riječ o ulaganju od oko 300 milijuna eura. Ministar Gordan Maras odredio je jednu osobu iz ministarstva kojoj se općina i ulagači mogu obratiti u svakom trenutku za pomoć.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message