Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Rakar: Još nisu pregledali sve, a ništa nisu ni našli

Marko Rakar će se morati u policiju u utorak ili u srijedu jer policajci još nisu pregledali jedan hard disk. Kaže da će se za vikend napokon odmoriti

J.Galoić/Pixsell
Foto: J.Galoić/Pixsell
5 komentara

Marko Rakar je oko 18 sati izašao iz sjedišta krim policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu gdje su policajci cijeli dan pregledavali njegova računala. Izjavio je da su policajci sve detaljno pretraživali, ali kako nisu pronašli ništa.
- Sad kad su mi vratili opremu, krenut ću prvo sve pospajati i pokušati shvatiti što se uopće dogodilo. Meni je cijela ta kombinacija suluda jer sam u najboljoj namjeri otišao u policiju, da bi završio uhićen sa uplakanom suprugom i policijom ispred kuće - izjavio je Rakar.
U policiju će se morati vratiti u utorak ili srijedu jer još nisu pregledali jedan hard disk.
- Iz naše perspektive uhićenje je bila potencijalno glupa odluka, jer je moja namjera bila sasvim suprotna. Oni su tražili registar kojeg nema. Sad prvo moram pretražiti sve što se napisalo o tome i trebam vidjeti taj nesretni web site jer ga nisam imao prilike detaljno pregledati kaže Rakar. Ponovio je da i dalje nema nikakve ideje oko toga tko bi mu sve mogao podmetnuti.
- Za vikend ću se napokon odmoriti. Sutra idem negdje izvan Zagreba. Jedan prijatelj slavi rođendan, pa se nadam da ću doći i malo tulumariti - dodao je Rakar i zahvalio medijima na podršci.
Njegov odvjetnik Maro Mihočević izjavio je da policija može podnijeti prijavu nakon što pregledaju sve predmete, ali da prema njihovim saznanjima za to nema razloga, a dodao je i da nije bilo ni razloga za Rakarovo uhićenje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message