Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Rat se nastavlja: 'Premijerova vlada je tragedija, ne parodija'

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro je ustvrdio kako Plenković daje panične izjave te poručio kako je ono je ono što rade on i njegovi birokrati - tragično.

Zagreb: Miroslav Škoro predao je Drzavnom izbornom povjerenstvu kandidaturu za izbore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11 komentara

Nakon što je premijer Andrej Plenković predizborni skup Miroslava Škore prozvao parodijom Večernje škole, Škoro mu je uzvratio na Facebooku, poručivši kako njegova vlada nije parodija, već tragedija.

Škoro je ustvrdio kako Plenković daje panične izjave te poručio kako je ono je ono što rade on i njegovi birokrati - tragično. 

PREMIJER O 'IZDAJI' 'Škorin nastup djelovao mi je kao parodija na Večernju školu'

- Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

'OSNOVAT ĆU STRANKU' Škoro: Ja računam na glasove HDZ-a, oni računaju i na mene

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama.

A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali. Vratimo Hrvatsku narodu - SAD IL' NIKADA! - poručio je Škoro.

GLASUJTE U NAŠOJ ANKETI!

 

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message