Obavijesti

News

Komentari 197

DORH: Iskaz Ivana Jarnjaka nije i ne može biti po dogovoru

DORH: Iskaz Ivana Jarnjaka nije i ne može biti po dogovoru
8

Iz Državnog odvjetništva su reagirali na izjavu Ivana Jarnjaka koji je zvao Mladena Bajića da mu da iskaz. Jarnjak i Ratko Maček najavili su da će tužiti B. Pavošević

VIDEO

Nakon Jarnjakove izjave da je zvao Državno odvjetništvo kako bi dao iskaz, iz DORH-a su priopćili da iskaz i pozivanje Jarnjaka nije i ne može biti stvar dogovora. 

Poručuju da nadležni državni odvjetnik odlučuje kada i u kom svojstvu će pozivati pojedine ljude radi davanja iskaza.

Jarnjak: Zvao sam Bajića da dam iskaz

Ivan Jarnjak (HDZ) je na konferenciji za novinare u ponedjeljak u 12 sati kazao kako će podnijeti tužbu na osnovu navoda koje je iznijela Branka Pavošević. Kaže da se radi o nizu neistina i laži te da je prvi put u životu sazvao konferenciju i da prvi put nekog tuži.

- Zamolio sam Bajića i da na te okolnosti koje su iznesene u medijima dam iskaz. Nazvao sam ga jutros - rekao je Jarnjak. Na pitanje novinara zašto HDZ šuti kazao je kako se ovdje radi o njemu, a da se stranka oglasila priopćenjem. Na pitanje hoće li odstupiti, pokažu li se ovi navodi istinitima, nije odgovorio.

Članovi Predsjedništva HDZ-a okupili su se u ponedjeljak ujutro u 10 sati u središnjici stranke. Pretpostavljalo se kako se razlog sastanka afera oko crnih fondova. 

HDZ-ovci odjurili od novinara

Jadranka Kosor, Andrija Hebrang i Darko Milinović su nakon sastanka pobjegli od novinara, a iz središnjice HDZ-a su izašli oko 11.45 sati. Hebrang je samo komentirao kako o crnim fondovima zna 'samo što je u medijima'. 

Iz HDZ-a su u priopćenju za javnost istaknuli kako se radi o naručenim političkim podmetanjima. Ističu kako su navodi u medijima zapravo namjera neprijatelja HDZ-a diskreditiranje predsjednice Vlade Jadranke Kosor. 

Bebić: Nije moguće da nitko ništa ne zna

Predsjednik Sabora Luka Bebić rekao je za tportal kako nije moguće da nitko ništa ne zna. Dodao je da, iako je dugogodišnji član HDZ-a, to ne znači da on zna sve o stvarima u stranci. O isplatama novca nije htio govoriti, jer kaže, ne želi komentirati nešto s čim nije dovoljno upoznat.

Maček će tužiti Pavošević zbog klevete

Ratko Maček kazao je kako će tužiti Branku Pavošević, bivšu računovotkinju HDZ-a, zbog 'eklatantnih laži koje nemaju apsolutno nikakvog uporišta u stvarnosti'. Dodaje kako slučaj ne može komentirati jer se radi o uskočkom predmetu, javlja Dnevnik.hr. Branku Pavošević će, kako kaže, tužiti zbog klevete.

Bivša računovotkinja HDZ-a navodno je istražiteljima rekla kako je Maček u torbi odnio 10 milijuna kuna iz crne blagajne HDZ-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca