Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Ravnatelj bolnice ispričao se majci curice s tumorom

Djevojčica (2) boluje od tumora na mozgu. Prošla je tri operacije i ima česte napadaje epilepsije. Za pregled u Zadru su je naručili za kraj studenog

F.Brala/PIXSELL
Foto: F.Brala/PIXSELL
36 komentara

Ravnatelj zadarske Opće bolnice Dario Nakić ispričao se majci djevojčice (2) koja boluje od tumora na mozgu, a koju su u bolnici  naručili na pregled tek u 11. mjesecu. Rekao je kako nije bila riječ o hitnom slučaju, ali da je trebalo biti više ljudskosti i odrediti raniji termin. Opravdao je medicinsku sestru koja je zakazala pregled rekavši da je mislila da će se majka dogovoriti sa liječnicom kod koje je dolazila bez uputnice. Nakić kaže kako je naložio da termine za magnetsku rezonancu od sada mogu zakazati samo liječnici specijalisti. Ponudio je termin za 19. siječnja.
Majka je tu ponudu odbila, jer bi kako je rekla, njenim dolaskom neko drugo dijete izgubilo red pa bi moralo čekati na pregled do studenog kao što i njena djevojčica čeka od travnja 2009. Radije će, kaže, otići u Split i platiti pregled 3000 kuna. Smatra kako će netko u zdravstvu zbog ove situacije morati odgovarati. Dodala je i kako njen sin (19) čeka na pregled od polovice travnja i još nije stigao na red. Ravnatelj je kazao da je greškom ispao s liste pacjenata na neurologiji, te da je greška ispravljena. Mladić je dobio novi termin 21. siječnja.

>>> CURICU (2) SA TUMOROM ZA PREGLED NARUČILI U 11. MJESECU

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message