Obavijesti

Promo sadržaj

RAZA je hrvatski ambasador na spektaklu tehnologije

RAZA je hrvatski ambasador na spektaklu tehnologije
2

Web Summit 2017 održava se od 6. do 9. studenoga u Lisabonu. Ovaj jedinstven i intenzivan spektar događaja na jednome mjestu okuplja više od 60 000 posjetitelja, te više od 1 000 govornika

Web Summit je najpopularniji i najmoćniji europski spektakl tehnoloških inovacija koji na jednom mjestu okuplja i objedinjuje visoku tehnologiju, znanost, poduzetničku kulturu i najperspektivnije predstavnike europske i svjetske startup scene. Ove godine po prvi puta, kao ambasador grada Zagreba i cijele Hrvatske, na Web Summitu sudjeluje i Razvojna agencija Zagreb (RAZA) predvođena direktorom Franom Šesnićem. RAZA će kroz četverodnevne intenzivne aktivnosti uz izlaganje na vlastitom izložbenom prostoru, prezentacije svojih uspješnih timova i sastanke s potencijalnim investitorima i partnerima,pokušati što bolje pozicionirati našu zemlju na inovacijsko-tehnološkoj karti Europe i svijeta.

Web Summit 2017 održava se od 6. do 9. studenoga u Lisabonu. Ovaj jedinstven i intenzivan spektar događaja na jednome mjestu okuplja više od 60 000 posjetitelja, više od 1 000 govornika koji će svoja znanja izmijeniti kroz ukupno 25 konferencija, više od 2 200 novinara iz više od 160 zemalja, a sve u cilju međusobnog povezivanja i stvaranju novih poslovnih odnosa i mogućnosti.

Tehnološki park Razvojne agencije Zagreb predstavlja platformu kroz koju se uz mentorsku, infrastrukturnu i edukacijsku podršku razvijaju vrhunska inovativna rješenja od kojih su već mnoga izvrsno pozicionirana na međunarodnom tržištu. Svoje značenje Park potvrđuje i širenjem na novi moderno uređen, a uskoro i vrhunski opremljen prostor od 7400 m2 na atraktivnoj zagrebačkoj lokaciji na Velesajmu. Kako bi potaknuli međunarodnu suradnju te razmjenu znanja i  iskustava na Web Summitu Agencija će sudjelovati kroz prezentaciju aktivnosti usmjerenih inovativnom poduzetništvu putem vlastitog izložbenog prostora, ali i kroz povezivanje članova TPZ-a s potencijalnim investitorima i partnerima. Poseban naglasak bit će stavljen i na Startup Factory Zagreb kao jedinstven no equity program u našem dijelu Europe. Također, direktno sudjelovanje kao Alpha izlagačana Web Summitu osigurali smo i našim tvrtkama Baggizmo, Byte Lab,  Orioly, TalentLyft, TrakBar i Vollo koji će prezentirati svoje projekte te raditi na uspostavljanju novih poslovnih suradnji te se predstaviti potencijalnim investitorima.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive