Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Želite li raditi u Njemačkoj? Razmišljate o promjeni posla?

Razmišljate o promjeni posla ili o prijavi na natječaj za radno mjesto koje vas privlači? Nemojte propustiti odlične poslovne prilike zbog straha od davanja otkaza na poslu s kojim niste zadovoljni. Taj korak, iako ponekad težak, može biti ključan za napredak u karijeri

Portrait of worker in a factory
Foto: R+S

Njemačka Grupa R+S s 30-godišnjom tradicijom, između ostalih primarnih poslova, bavi se regrutiranjem stručne radne snage, sa sjedištem u Slavonskom Brodu.

Tvrtka dominira u poslovima na građevini, brodogradnji i industrijskoj tehnici, a primarna djelatnost joj je planiranje i realizacija poslova u elektrotehnici te planiranje i provođenje projekata u području komunalne gradnje, brodogradnji i industrijskim postrojenjima. Aktivno djeluju u pronalasku stručnog osoblja iz područja elektrike, inžinjere, mehanička postrojenja, bravare, tehničare rashladnih sustava, CNC tokare/glodače, zavarivače i industrijske mehaničare.      

Osim toga, osigurava dugoročno perspektivan rad u Njemačkoj mladim ljudima, ali i onima koji iza sebe imaju višegodišnje radno iskustvo.

 R+S grupa uspješno posluje u 32 ispostave u Njemačkoj i jednoj u Philadelphiji (SAD), zapošljava više od 3550 ljudi, sa godišnjim prometom od 400 milijuna eura. Posjeduje certifikate kvalitete na najvišoj razini što potvrđuje da je riječ o poslodavcu koji jamči dugoročno siguran posao, redovitu isplatu plaće i svih dodataka po zakonom reguliranim pravima, zdravstveno i mirovinsko osiguranje, i u konačnici njemački standard mirovine. 

Foto: R+S

Svi zainteresirani se mogu javiti na navedene kontakt podatke.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message