Obavijesti

Promo sadržaj

Razveselite svog ljubimca uz Friskies poslastice

Razveselite svog ljubimca uz Friskies poslastice
2

Naši kućni ljubimci su prirodni istraživači svega što ih okružuje. To je ono što ih čini fascinantnim članovima obitelji i donosi toliko veselje u naš dom

Želimo razviti njihovu slobodnu, prirodnu ljubav prema istraživanju, podržavajući njihove fizičke potrebe. S 50 godina iskustva u razumijevanju kućnih ljubimaca, Friskies stručnjaci točno znaju što je potrebno Vašim ljubimcima kako bi ostali sretni, zdravi i puni vitalnosti. Zato nudimo 100% potpune i uravnotežene prehrane uz pravu kombinaciju hranjivih sastojaka i izvrsnog okusa. Asortiman proizvoda Friskies prilagođen je svim potrebama Vašeg ljubimca, bez obzira na pasminu ili dob i bez obzira na njihov ukus.

Purina veterinari i nutricionisti razvili su potpune, ukusne Friskies recepte bez dodanih umjetnih bojila, konzervansa i aroma, koji osiguravaju Vašem ljubimcu sve vitamine i druge hranjive sastojke koji su im potrebni kako bi bili zdravi. Zamijenili smo umjetna bojila, bojilima identičnim supstancama koja su prisutna u prirodi, u biljkama ili mineralima. Bojila koja koristimo također se najčešće koriste u ljudskoj prehrani. Proizvodi su istog fantastičnog okusa koji Vaši ljubimci vole. Slušamo naše potrošače i odgovaramo na njihovu želju za hranom s manje umjetnih sastojaka, bez mijenjanja kvalitete ili okusa.

Bilo da je u pitanju suha hrana, vlažna hrana ili poslastice, Friskies je pravi izbor za Vašeg ljubimca. Garancija za 100% potpunu i uravnoteženu prehranu, koja obuhvaća visokokvalitetne bjelančevine, vitamine i minerale, za zdrave i sretne mačke i pse, pune vitalnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.