Obavijesti

News

Komentari 301

Regija reagira na Milanovićeve izjave: "To je ustaški ispad"

Regija reagira na Milanovićeve izjave: "To je ustaški ispad"
1

Srpski Blic prenio je te Milanovićeve izjave uz naslov: "Hrvatska ne prestaje s uvredama". Milanovićeve izjave prenio je i Dnevni avaz koji je članak objavio pod naslovom: "Milanović bez dlake na jeziku"

VIDEO

Na izjave šefa SDP-a Zorana Milanovića sa sastanka s braniteljima da mu se "fućka za Dom spremni", da su "Srbi šaka jada" te da "BiH uopće nije država", reagirali su mediji u regiji. Srpski Blic prenio je te Milanovićeve izjave uz naslov: "Hrvatska ne prestaje s uvredama". Telegraf piše o "ustaškom ispadu Zorana Milanovića". Kurir piše da "Milanović vrijeđa Srbe". Milanovićeve izjave prenio je i Dnevni avaz koji je članak objavio pod naslovom: "Milanović bez dlake na jeziku: BiH uopće nije država, tamo nemaš s kime razgovarati". Milanovićevu izjavu prenio je i Klix.ba.

Podsjetimo, Josip Klemm i još nekoliko branitelja sastali su se nedavno s Milanovićem. Tajno su ga snimili, tvrdi SDP, a onda medijima dali snimke.

Milanović pak tvrdi da je znao da ga snimaju.
- Mi smo to skužili, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih - rekao je Milanović i dodao da će se i dalje sastajati sa predstavnicima braniteljskih udruga. Na pitanje je li im rekao da je "Vlada u Beogradu beogradska čaršija koja se ponaša bahato" i dodao da će 'ako bude potrebno, ne samo blokirati pregovore Srbiji, nego će i proganjati njihove počinitelje na Kosovu".

Dok predsjednik SDP-a Zoran Milanović tvrdi da su autori snimke sastanka s braniteljima, koja je plasirana u medije, sami predstavnici braniteljskih udruga, Dražimir Jukić, koji je zajedno s Josipom Klemmom bio na sastanku, tvrdi: "Nismo mi to snimali. To je snimala druga strana".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora