News

Komentari 41

Rekorder iz Slavonije: Policija uhvatila vozača usred bijela dana, napuhao 4,9 promila

Rekorder iz Slavonije: Policija uhvatila vozača usred bijela dana, napuhao 4,9 promila

Rekorder je evidentiran u 13.15 sati u Bocanjevcima, kada je policija zaustavila auto s kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je odmah podvrgnut alkotestiranju, a napuhao je 4,9 promila

Na području Osječko-baranjske županije, u srijedu 20. siječnja, policija je evidentirala dva vozača koja su imala nedozvoljenu razinu alkohola u krvi. 

Rekorder je evidentiran u 13.15 sati u Bocanjevcima, kada je policija zaustavila auto s kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je odmah podvrgnut alkotestiranju, a napuhao je 4,9 promila. 

Za ovaj prekšaj, vozač će morati platiti novčanu kaznu u iznosu od 20 000 kuna. Ako odbije platiti, morat će u zatvor 60 dana 

U posljepodnevim satima istoga dana, u Dardi se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je uzrokovao 63-godišnji hrvatski državljanin koji je u alkoholnom stanju biciklom sletio s kolnika.

Biciklistu je pronađeno 1.96 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju. Za počinjen prekršaj, muškarcu je izrečena novčana kazna od 1500 kuna.