Obavijesti

News

Komentari 34

Reporterka CBS-a ispričala potresne detalje o silovanju

Reporterka CBS-a ispričala potresne detalje o silovanju
2

Novinarka Lara Logan bila je uvjerena kako će umrijeti nakon što su je pobunjenici oteli na trgu Tahrir u Kairu. Više od 200 muškaraca uživalo je u njezinoj patnji

VIDEO

Novinarka Lara Logan (39) prvi put je javno ispričala zastrašujuće detalje silovanja u Egiptu, piše Daily Mail. Za televiziju CBS rekla je kako je bila uvjerena da će umrijeti nakon što su je oteli od njezine grupe i zaštitara na trgu Tahrir u Kairu. Skupina od najmanje 200 muškaraca tuklo ju je, pipalo i trgalo joj odjeću.

- Neko vrijeme su me silovali rukama. Bilo mi je nevjerojatno koliko nemaju milosti. Uživali su u mojoj boli i patnji i to ih je samo poticalo da mi više naude - rekla je Logan. Više detalja o potresnom silovanju ispričat će u nedjelju u intervjuu za emisiju 60minuta. 

Logan se na posao vratila ovog mjeseca. Sve do intervjua nije javno govorila o napadu. Istaknula je kako će ovaj intervju biti prvi i zadnji koji će dati u vezi traume iz Egipta. 

- Ne želim da me to definira - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Logan jsu napali 11. veljače, dok je Hosni Mubarak najavljivao odlazak s vlasti. Sa svojom novinarskom ekipom krenula je prema trgu Tahrir gdje ju je gomila ljudi molila za autogram. Nenadano je atmosfera na trgu prerasla u nasilje. Njezin kamerman, inače Egipćanin, čuo je kako muškarac u blizini na arapskom govori kako joj 'želi skinuti hlače'.

- Kamerman me pogledao i kratko rekao ''Moramo otići odavde'. Uslijedilo je mučenje - rekla je Logan.

Zlostavljanje je trajalo dugih 40-ak minuta. Novinarku je spasila skupina žena koja je dovela 20-ak egipatskih vojnika. Već idućeg dana odletjela je kući u Washington. Ispred kuće gdje živi sa suprugom i dvoje male djece tjednima su stražarili vojnici. 

- Kod seksualnog zlostavljanja imate samo svoje riječi. Fizičke rane će zacijeliti i ne nosite dokaze na sebi - rekla je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina