Obavijesti

Promo sadržaj

Revolucija u borbi protiv ćelavosti s novim tretmanom

Revolucija u borbi protiv ćelavosti s novim tretmanom
10

Korisnici interneta dijele učinke djelovanja formule koja stimulira čak i mrtve folikule na proizvodnju nove kose. Rekorderi se hvale da su se u roku od 1 mjeseca riješili problema ispadanja kose

U posljednjih nekoliko mjeseci društvene mreže su zatrpane novim švicarskim tretmanom za rast kose.  Korisnici interneta dijele učinke djelovanja formule koja stimulira čak i mrtve folikule na proizvodnju nove kose. Rekorderi se hvale da su se u roku od 1 mjeseca riješili problema ispadanja kose i da su zagustili svoju frizuru za čak 70% što dokazuju slikama prije i poslije tretmana. Kako je to moguće?

Upravo se dogodila dugoočekivana prekretnica u borbi protiv ispadanja kose? Evo priče gospođe Ivane (47 godina) i njezinog muža Andrije (53 godine) iz Splita - jednih od prvih korisnika tretmana.

Gospođa Ivana: Muž je u mladosti imao gustu kosu kojom me je osvojio čim smo se upoznali. Nažalost, godine su odradile svoje i već prije 40-te mu je kosa počela ispadati i pojavili su se zalisci. Strašno sam se plašila da će moj muž u potpunosti izgubiti kosu, zbog čega sam odlučila reagirati.

Željela sam da moj muž povrati kosu, a dala sam mu otrov...

Kupovala sam Andriji posebne šampone za rast kose. Nažalost, ništa nije djelovalo, a kosa mu je ispadala još više. Tada sam promijenila taktiku i počela mu kupovati tablete za ojačavanje kose. I što se dogodilo? Nakon toga mu je otkazala jetra. Željela sam da moj muž povrati kosu, a dala sam mu otrov. To je bilo već previše. Vidjela sam da ga taj problem uznemirava. Stidio se svojih zalizaka i ćelavog tjemena. Nosio je kapu čak i kada je bilo toplo.

Dala sam bogatstvo na kemijska sredstva i dodatke prehrani

Kako bih izliječila muževljevu kosu za godinu dana dala sam više od 10 tisuća kuna. Proizvođači mažu oči ljudima i daju im lažnu nadu u povrat kose samo kako bi ostvarili kolosalne prihode. Ne samo da nijedan proizvod nije pomogao riješiti problem, nego smo uz to izgubili novac, a muž zdravlje. To je apsurdno!

Pobijedila je svekrva

Mama muža je iz Švicarske donijela prirodan tretman koji je u Zürichu navodno oslobodio već sve muškarce i žene problema ispadanja kose. Odlučili smo ga isprobati, nismo imali što izgubiti. A učinci? Učinci su bili nevjerojatni! Već nakon 1. tjedna tretmana kosa je potpuno prestala ispadati s muževljeve glave. Na kraju 3. tjedna na njegovim zaliscima i ćelavom tjemenu pojavile su se nove dlake. A sada? Pustio je gustu kosu - onakvu kakvu je imao kada sam ga upoznala! Ne moram čak ni objašnjavati koliko je zbog toga dobio naš brak...

Nekoliko stručnih činjenica o novom tretmanu

Tajna nove formule se temelji na otkriću stručnjaka s Instituta za Higijenu i Ljepotu u Zürichu. Sastavili su i patentirali kompoziciju prirodnih sastojaka koji već u roku od 48 sati bude mrtve folikule i stimuliraju proizvodnju dlake na staničnoj razini. Štoviše, snažno pričvršćuju dlake za folikule kako bi mišić podizač dlake držao istu na mjestu čak i pri intenzivnom pranju i češljanju. Ali to nije sve. Tretman također produljuje fazu rasta dlake, a skraćuje fazu ispadanja iste. Kao rezultat, broj zdravih dlaka raste, postaju gušće, deblje i mnogo snažnije. Dodatni adut (posebno za dame) je činjenica da nova formula temeljito hrani kosu zbog čega ona postaje glatka i sjajna.

Tretman se smatra pionirskim otkrićem u borbi protiv ćelavljenja. Dobio je priznanje i divljenje mnogih stručnjaka iz oblasti trihologije. Neprestano dobiva pozitivne ocjene i prestižne certifikate kvalitete. Dobra vijest je da je tretman od sada dostupan i u Hrvatskoj. Može ga se dobiti isključivo posredstvom ove stranice. Samo danas novim korisnicima tretmana pripada poseban popust.

Kliknite ovdje kako biste dobili nov tretman za rast kose s popustom >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.