Obavijesti

Promo sadržaj

Revolucionarno iskustvo pametnog telefona

Revolucionarno iskustvo pametnog telefona
12

Koliko vam se samo puta dogodilo da vaš mobilni telefon počne zastajkivati baš kada ga najviše trebate? Ova učestala pojava nerijetko je rezultat dugotrajnog korištenja uređaja te pokretanja više aplikacija u isto vrijeme

Ipak, postoji mobitel uz koji će iritantno blokiranje postati stvar prošlosti. Riječ je o pametnom telefonu Huawei Mate 9, a to je moguće zbog naprednog Machine Learning algoritma kojeg koristi napredan čipset ovog prestižnog pametnog telefona. Iz tog razloga, ovaj pametni telefon omogućuje brz i nesmetan rad uređaja bez trzaja i zastajkivanja čak i nakon 18 mjeseci neprestanog korištenja. Uz stalnu razinu performansi s automatskim podešavanjem rada procesora i radne memorije, kao i memorije za pohranjivanje, baziranim na korisnikovim navikama, iritantno zastajkivanje i trzanje uređaja jednostavno će postati stvar prošlosti.

Mobitel koji predviđa vaše korake

S dodatnom opcijom pametnog predviđanja, Huawei Mate 9 automatski „uči“ korisnikove navike i gradi prioritet aplikacija što znači da sistem predviđa vaše sljedeće radnje kako bi unaprijed pripremio resurse. Kako bi korisniku pružio još bolje performanse i najvišu razinu zaštite privatnosti, ovaj proces je značajka  samog telefona i odvija se u njemu, a ne u cloudu, čime se omogućuje viša razina zadovoljstva svakog korisnika, a posebno zahtjevnih poslovnih korisnika kojima je zaštita privatnosti i sadržaja na telefonu izuzetno važna.

Kada je riječ o resursima telefona i njegovim performansama, pametni telefon Huawei Mate 9 automatski upravlja resursima i podešava rad procesora te korištenje memorije prema korisničkim prioritetima te omogućuje oslobađanje dodatne memorije zatvaranjem pozadinskih aplikacija. Unutar procesora, fino podešavanje rasporeda maksimizira računalnu korisnost, a što se tiče radne memorije, ona se automatski reciklira i kreira više memorije za prioritetne aplikacije, što potpuno isključuje mogućnost zastajkivanja. Također, ovaj vrhunski uređaj u svojoj memoriji otvara ekskluzivni kanal pohrane I/O i tako dovodi do bržeg pokretanje aplikacija koje najčešće koristite.

Sve to svakom korisniku Huaweija Mate 9 uistinu će omogućiti revolucionarno iskustvo pametnog telefona.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini