Obavijesti

Promo sadržaj

Internet se ruši: Proizvod koji dokazano uklanja celulit!

Internet se ruši: Proizvod koji  dokazano uklanja celulit!
1

Ako bi napravili anketu i pitali žene, što bi najradije promijenile na sebi, zasigurno bi puno njih odgovorilo da bi željele imati manje celulita. Naime, iznimno tužna činjenica je da puno žena ljetne dane provodi u dugim suknjama i hlačama

I to samo zbog toga da prekriju ružnu istinu o koži s celulitom na problematičnim dijelovima tijela. Žene izbjegavaju i bazene te plaže, budući da im samo na pomisao na kupaći kostim doslovno sledi krv u žilama.  Kakav je to uopće život?

Neprijatelj zbog kojeg pati čak 90% žena

Kažu da je neprijatelja potrebno dobro upoznati da se možeš protiv njega uspješno boriti. Zato vrijedi uputiti nekoliko riječi i odgovoriti na pitanje, što je to uopće celulit i zašto nastaje. Celulit su potkožni jastučići masnoće koji prolaze kroz oslabljeno i neelastično vezivno tkivo, a time na površini kože ostavljaju izgled perforirane kože.  Nakupljanje masnoća prouzrokuje poremećaje u cirkulaciji krvi i jetre, a to još povećava izrađaj celulita.

>> Klikni ovdje i pogledaj proizvod koji je pomogao da čak 92% korisnika ukloni celulit <<

Jeste li znali da žene u prosjeku svakih deset godina izgube 2,2 kilograma mišićnog tkiva i dobiju čak kilogram masnoće? Zato nije ni čudo, što se udio celulita povećava s godinama: veća zaliha masnoća nalazi se ispod kože a to znači veči pritisak na vezivno tkivo. Sve to može oslabiti zbog brojnih čimbenika: masnoća, starenja i hormona, nedostak kretanja, nedovoljne cirkulacije krvi, lošijeg mišićnog tona i tako dalje.

Je li život bez celulita uopće moguć?

Celulit ne bira - napadne i mlado i staro, mršave i debele, čak i sportašice i manekenke.
 - Da li se i vi borite protiv neugodnog celulita?
 - Sramite li se svog tijela?
 - Je li vam dosta uvijek novih i bezobrazno skupih anticelulitnih krema koje sadrže ogromno kemikalija? Dakle krema koje zapravo štete vašoj koži?
 - Jeste li za kozmetičke tretmane potrošili več cijelo bogastvo?
 - Jeste li dosad gubili samo novac i vrijeme, a celulit nikako ne?

Osjećaju srama zbog celulita došao je kraj! Ako neumorno tražite načine kako bi ublažili izgled celulita na koži, onda imaju vaša bedra bokovi i stražnjica danas sreću!  Naime, postoji proizvod koji vam jamči zapanjujući rezultat u roku od 28 dana, a to je znanstveno dokazano!

Štoviše - postoji proizvod, za koji je u istraživanju čak 77% korisnika potvrdilo da im je pomogao do smanjenja celulita na bedrima, bokovima i stražnjici u manje od 28 dana, a 92% korisnika u istom istraživanju potvrdilo je da im se celulit smanjio na predjelu bokova!

Predstavljamo vam revolucionarni gel CelluHit za brutalno razbijanje celulita!

CelluHit je proizvod koji provjereno i znanstveno dokazano uklanja celulit, a posebno dobra vijest je da doslovno djeluje “preko noći”. Gel djeluje tako da smanjuje celulit i čak opseg bedara, a osim toga doprinosi ka ljepšem obliku tijela. Na neovisnom i priznatom institutu, gdje su testirali djelovanje ovog proizvoda, ustanovili su da su se zadovoljne korisnice gela Celluhit mogle pohvaliti manjim opsegom bokova od čak 6,7%. Ili drukčije rečeno: na kraju faze testiranja, čak pola celulita na njihovoj koži jednostavno je nestalo!

Tajna uništavanja celulita nalazi se baš u gelu CelluHit

Posebna učinkovitost proizvoda CelluHit također nudi jedinstveni efekt toplinskog djelovanja odmah nakon nanošenja proizvoda. Takav način djelovanja povećava učinkovitost aktivnih sastojaka CelluHita u Epidermisu (gornji dio kože) u prvih nekoliko minuta nakon primjene.

>> Klikni ovdje i pogledaj proizvod koji je pomogao da čak 92% korisnika ukloni celulit <<

Institut koji je radio analizu gela potvrdio je i djelovanje sljedećih prirodnih sastojaka u gelu: 

  • Centella Asiatica: stimulira rast stanica i stvaranje kolagena. Korisnicima pruža stezanje kože i anti-stresne učinke.
  • L-karnitin: potiče sagorijevanje masnoća
  • Ekstrakt Bršljana: dekongestivni i kružni regulator
  • Ekstrakt Ilex aquifolium: anti-celulitno i anti-edematozno djelovanje. Smanjuje upale limfnih čvorova koji uzrokuju celulit *
  • Ekstrakt Fucusa: alge s visokim sadržajem joda koje pružaju anticelulitni učinak *

Posebnu učinkovitost CelluHit proizvoda (za više informacija klikni ovdje) omogućuje unikatno povećanje temperature u usporedbi s drugim testiranim anticelulitnim formulama. Njegovo djelovanje osjetit ćete odmah nakon nanošenja. Ta tehnologija povećava djelovanje aktivnih sastojaka proizvoda CelluHit u epidermi u roku od nekoliko minuta od nanošenja.

Gel CelluHit sada je na raspolaganju u Hrvatskoj, a mi vam moramo priopćiti da su Hrvatice lude za njim, kao i žene diljem svijeta. Više o proizvodu možete pročitati na službenoj hrvatskoj internet stranici CelluHit, gdje ga možete i naručiti odnosno možete nazvati telefonom na broj 01 777 6827.

Pobijedite tvrdokorni celulit jednom zauvijek i ponosno pokažite svoju lijepu, svilenu i glatku kožu. Priporučujemo vam da pokušate trenutni hit u svijetu kozmetike - CelluHit!

Čitateljice oprez – na Internet stranici CelluHit (klikni ovdje) u tijeku je posebna akcija,  u kojoj ćete za sve narudžbe primiti besplatnu poštarinu, a u slučaju narudžbe 2 gela CelluHit popust u visini čak 38% za oba proizvoda! Požurite dok još ima zalihe!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.