Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Revolucionarnom metodom do vitkog tijela

Koliko puta vam se dogodilo da ste bili na dijeti, a kritične točke na tijelu ostale su nepromijenjene?

Foto: Arimed učilište

Taj film više nećete gledati, poznati scenarij odlučili su korigirati edukatori Učilišta Arimed revolucionarnom metodom ručnog modeliranja tijela. 

Foto: Arimed učilište

Tretmani masaže koji mogu preoblikovati vaše tijelo i postići zapanjujuće rezultate, ali i zdravstvene pa čak i emotivne promjene, moraju ići korak dalje od samog užitka i ugode što povezujemo s masažama. 

Rukama možemo obraditi svaki dio tijela, ovaj čudotvoran tretman ima trostruki učinak jer masažom postižemo kontrakciju mišića za tonus, potičemo rad limfe što rezultira bržom izmjenom tvari u organizmu i izbacivanjem viška tekućine što rezultira boljim općim izgledom tijela. No, nakon ovog ručnog dijela masaže, cijeli tretman završavamo popularnim i učinkovitim oklagijama koje u stručnim rukama poravnavaju vidljivi celulit i dodatno oblikuju željena mjesta. Tretman ručnog modeliranja, kojeg je Učilište Arimed osmislilo i patentiralo, nije bolan i ne rezultira hematomima koji bi mogli izazvati zdravstvene probleme.“- otkrili su nam edukatori Učilišta Arimed, koji svakodnevno prenose svoje znanje polaznicima koji žele postati terapeuti. 

Zbog velike potražnje za zanimanjem terapeuta, što je rezultat razvoja wellness ponude u Hrvatskoj, uvedeni su svakodnevni upisi i satnica se prilagođava individualno, a više o samim edukacijama doznajte na www.arimed.eu.

Foto: Arimed učilište

Tema: Promo sadržaj

Message