Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Oni su pravi transformeri u organizaciji zabave

Metropolis club nova destinacija najboljih poslovnih evenata

Foto: Metropolis klub

Preko puta Zagrebačkog Velesajma smjestila se novozagrebačka oaza zabave i dobrog provoda Metropolis club, koji je unazad par godina postao pravi hit za noćne izlaske, posebno za one starije od 28 godina. 

Multifunkcionalan klub zbog svoje je prostranosti, udobnih separea i zidova ukrašenih slikama rock legendi, vratio u grad pravi zagrebački đir nekadašnjih popularnih klubova  80tih, dok je urbanim ali i lijepo uređenim outfitom postao jedno pod najpopularnijih mjesta za noćni provod. Specifičnost koja ga zbog mobilnih šankova i stolova krasi jest upravo ta multifunkcionalnost i mobilnost.
Idealno je kada prostor sam po sebi priča vašu priču, no rijetko gdje će se stage  i šankovi  moći rotirati postavljati na drugu poziciju, rijetko koje mjesto može se obući u druge priče i tematske partije kao Metropolis club. Majstori transformacije tim Metropolis cluba uz koncerte, evente, sportska događanja i kvizove već sedam godina uspješno organiziraju domjenke, poslovne evente, team buildinge i tematske partije za poslovne klijente. Kapacitet prostora od 150 do 900 ljudi, prema potrebi se pregrađuje tj. povećava ili smanjuje.  Neovisno o broju posjetitelja, Metropolis club može se širiti ili smanjivati prema željama klijenta, a da se ni u jednom od tih scenarija ne osjeća višak prostora. 

Foto: Metropolis klub

Klub u potpunosti posjeduje svu potrebnu opremu od razglasa  do gastro  ponude i tematskih menija, do zabavnoga programa upotpunjenog uvijek traženim biljarskim stolovima! 

Metropolis Club uz osam  biljarskih stolova ima i tri profi pikada Stil Darts! Klub posjeduje i odvojeni VIP prostor, a ono što posebno treba istaknuti osim idealnog prostora je da koorporativne evente radi uigrana ekipa koja je svoje iskustvo stekla u mnogobrojnim organizacijama božićnih  domjenaka, tematskih partija, team buildinga i koorporativnih evenata. 

Foto: Metropolis klub

Bilo da se radi o manjem eventu, glasnijem koncertnom partiju, plesnjaku ili tematskom partiju ekipa Metropolis cluba složiti će vam event baš po vašoj mjeri i transformirati klub po principu „ključ u ruke“. Organizaciju eventa popratit će i kvalitetnom promocijom kroz društvene mreže i najčitanije medije!

Znali smo dobivati različite zahtjeve naših klijenata. Odradili smo preko 200 domjenka i poslovnih evenata! Katkad su nas tražili samo DJa i instrumentalista, preobražavali smo se u krimi priče kao Crime, ili smo morali biti uređeni kao video igrica sa Super Mariom u glavnoj ulozi za InfoGamer, prošli smo stvarno svakojake teme. Organizirali smo i koncerte za Božićne domjenke, plesnjake, glasne partije do zore, ali i one tiše i kraće, ponekad smo se spajali sa sportskim natjecanjima no mi smo tu uvijek bili da se potrudimo oko onoga što je najbitnije u ovom poslu, a to je dobra zabava" - kaže nam Roko Stanić event manager i manager kluba.    

Foto: Metropolis klub

Metropolis klub slovi kao kameleon u prilagodbi evenata. Lani je njihov Harry Potter Halloween party bio najposjećeniji u gradu. Tematske Nove Godine već 4 godine za redom su rasprodane, a uskoro će otkriti i što nam ove godine pripremaju za ovogodišnju najluđu noć u godini.

Krajem godine uobičajeno smo okupirani zahtjevima za koorporativne evente i Božićne domjenke no nikada ne zaboravljamo našu publiku, te koncertni, plesni i sportski program. Kvizovi popularne KoZe su također redovan repertoar našeg programa“ – dodaje Roko Stanić. 

Foto: Sasa Loncaric

Početkom studenog klub slavi sedam godina postojanja koncertom Crvene Jabuke. Nakon rođendanske fešte posjetitelje 16.11.2019. očekuje nastup jednog od najpopularnijih pop bandova 80tih - Denis&Denis.  Prosinac će obilježiti veliki disko tulum u znaku legendarne ABBE, publici već dobro poznatog u izdanju rasprodanog Real ABBA Experiencea. Za doček Nove 2020. Metropolis namjerava organizirati dosad najbolji tematski novogodišnji provod. 

Stoga želite li nešto novo, nešto inovativno na vrijeme rezervirajte svoj prostor i termin i neka Metropolis club bude odredište vaše dobre zabave. Obratite se s povjerenjem na 091 440 0302 ili roko.stanic@metropolisklub.hr.

Tema: Promo sadržaj

Message