News

Komentari 5

Riječka policija uhitila serijskog pljačkaša: 'Operirao' pištoljem

Riječka policija uhitila serijskog pljačkaša: 'Operirao' pištoljem

Zbog sumnje u počinjenje više navedenih kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku...

Nakon niza razbojništva, njih ukupno jedanaest, te jedne drske krađe, počinjenih na području Rijeke, riječka policija uspjela je raskrinkati i uhititi 34-godišnjeg počinitelja. Velika serija kaznenih djela dogodila se tijekom kolovoza i rujna ove godine u nizu riječkih kvartova, uključujući i Viškovo, gdje je isti nastanjen.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je dio otuđenog novca i predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem navedenih kaznenih djela.  Procjenjuje se da su ovim kaznenim djelima četiri trgovačka društva iz Opatije, Rijeke, Varaždina i Zagreba, kao i tri trgovine s područja Rijeke te dioničko društvo iz Zagreba, materijalno oštećeni za najmanje 32 000 kuna.
 
Zbog sumnje u počinjenje više navedenih kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku. 

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Najčitaniji članci