Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Riješi Instagram kviz i saznaj u koju državu trebaš pobjeći

Svakog dana sve više Hrvata iseli se u atraktivnije države poput Irske i Njemačke. Kreirali smo prvi Instagram kviz na temu Iseljavanje Hrvata. Riješi kviz i saznaj u koju državu trebaš pobjeći.

45 komentara

Njemačka je Hrvatima uvjerljivo najatraktivnija zemlja za život nakon odlaska iz domovine. Od ukupnog broja iseljenih Hrvata, upravo je u Njemačku odselio najveći broj ljudi. Hrvati se vole iseljavati i u BIH, Austriju i Irsku, a ne jenjava ni želja za životom u Srbiji, Italiji, Švicarskoj i Švedskoj.

Je li vani bolje?
Bolje i Nijemcu služiti pa biti sit, nego Hrvatu i ostati gladan - mišljenje je velikog broja iseljenika. Iako neki kažu da vani rade i po jedanaest sati dnevno, ipak znaju za što rade i na kraju mjeseca im od plaće čak i ostane novaca.

Kamo Hrvati odlaze?
Top tri zemlje u koje Hrvati najčešće iseljavaju su Njemačka, Irska i Austrija. Manje popularne destinacije su Švedska, SAD i Norveška, no Hrvati i dalje biraju radije živjeti u nekoj od tih zemalja, nego ostati u domovini. Hrvatima je Njemačka najpoželjnija zemlja za život. U Njemačkoj već sada živi najveći postotak iseljenih Hrvata. Starije ljude najviše privlače Njemačka i Austrija, dok se mladi većinom odlučuju živjeti u Irskoj i SAD-u.

Koja je zemlja idealna za tebe?
Ako želiš saznati u koju zemlju trebaš pobjeći, riješi naš prvi Instagram kviz i saznaj gdje su za tebe najbolji uvjeti života. Kviz možeš riješiti na linku. Saznaj trebaš li se preseliti u atraktivne zemlje poput Irske i Njemačke ili ipak trebaš ostati u Hrvatskoj.

Kako riješiti Instagram kviz?
Ulogiraj se na svoj Instagram profil i klikni ovdje. Nakon toga slijedi upute koje se nalaze na samom profilu.

 

Kviz se sastoji od 4 jednostavna pitanja iz svakodnevnog života. Ako ti se ne svidi riješenje kviza uvijek ga možeš ponovno ispuniti.
Rezultate provedenog istraživanja i sve o temi 'Iseljavanje' pročitajte ovdje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message