Obavijesti

Promo sadržaj

Ljubite se bezbrižno, bez potrebe za bombonima!

Ljubite se bezbrižno, bez potrebe za bombonima!
7

Svima nam je poznato, dolazi naša druga polovica i u potrazi smo za žvakaćim i bombonima, kako bi bili sugurni da nećemo prilikom poljupca imati loš dah. Prvi uzroci zadaha nam nisu svima poznati.

Svima nam je poznato kako zubni kamenac nadražuje desni koje potom krvare, a taj proces se širi u potporne strukture zuba te dovodi do klimanja zuba. To se ne odvija brzo pa tako dobivamo lažnu sliku i mislimo da ovaj proces nije ništa ozbiljno. Od plaka do kamenca, od kamenca do upale desni i karijesa, od upale desni do parodontoze, od parodonta u osmijeh bez zuba! Osmijeh bez zuba nam sigurno neće podići samopouzdanje niti će djelovati privlačno kod suprotnog spola. To što je protetika vrlo skupa znamo svi mi.

Neminovno je da nakon 40-te godine, dolazi do parodontoze koja gotovo uvijek počinje s upalom desni i pogađa 90% stanovništva. Desni se povlače i postaju crvene od upale, često krvare i zubni kamenac koji se brzo stvara, oštećuje i nadražuje desni. Parodontozu često prati i loš dah.


Važno je djelovati i preventivno i terapeutski, dok još za to ima vremena. Svakoga će razveseliti da postoji rješenje koje će Vam osigurati da Vam se jednom zauvijek uopće ne stvara zubni kamenac i da riješite sve probleme s desnima, pa sve da spasite klimave zube, na zadovoljstvo Vaše i Vaših ukućana! Ako i skidate zubni kamenac redovito, dva puta godišnje kod zubara, jeste li se zapitali što se događa u međuvremenu? Stari zubni kamenac odstranite uobičajenim četkanjem s praškom koji je danas u Akciji, u udobnosti Vašeg doma i riješite se bakterija! Kasnije, nakon što se zubni kamenac odstrani četkanjem, novi zubni kamen se redovitom upotrebom našeg preparata uopće ne stvara i dah postane prirodno dobar. Tako postajete spremni za poljubac bez straha od zadaha koji zna biti za drugu stranu neugodan, jer ga mi najčešće ne osjećamo. Uzroci lošeg daha se najčešće kriju u štetnim bakterijama koje se nastane u zubnom kamencu i djeluju razorno ne samo za zube i desni, već prema najnovijim spoznajama i na cijeli organizam.


Loš dah se zove halitoza njegov najčešći uzrok su bakterije u usnoj šupljini, bilo da se radi o bakterijama koje obitavaju u zubnom kamencu ili o bakterijama iz upaljenih desni. Parodontozu obično prati loš dah.


Svima je poznat osjećaj: Dolazi naša druga polovica i mi smo u potrazi za žvakaćim gumama i bombonima, ako nismo u prilici oprati zube prije očekivanog ljubljenja.


Loš dah je neugodan za našu okolinu a i za nas jer ga mi u pravilu ne osjećamo.


Postoji rješenje Vaših problema i ne samo to, obratite pozornost na specijalnu akciju Zeodenta®-alkalnog praškastog sredstva za svakodnevnu higijenu cijele usne šupljine, pa tako i desni, koje odstranjuje i zubni kamenac, u prigodnoj kutiji pogodnoj za darivanje. Kako ukrasna kutija nije zalijepljena, možete i sebi izvaditi jedan-dva Zeodenta® za osobnu upotrebu i ostatak pokloniti. Svaki član obitelji bi trebao imati svoju kutijicu iz higijenskih razloga, jer se koristi uranjanjem vlažne četkice u zubni prašak. Osjećaj potpuno glatkih zubi koji Zeodent® donosi, uljepšat će Vam svakodnevicu i osigurati visoki sjaj na zubima i besprijekornu higijenu usne šupljine, ne smo zubi već i desni i jezika. Glatki zubi znače da su bez plaka i u njima se ne mogu nastaniti štetne bakterije. Tako Vaš dah postaje prirodno dobar bez potrebe da ga se prekriva mentolom ili sličnim intenzivnim okusima.


Naš dugogodišnji korisnik Milodrag Marinković iz Splita dao nam je ovu referencu prije četiri godine kada je prvi puta počeo koristiti zubni prašak Zeodent® te je jako zadovoljan i sretan što se riješio zubnog kamenca, a pritom je uspio sačuvati sve svoje zube:


"Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo je Zeodent®. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana i perem zube 3-4 puta dnevno".


Radi se o sofisticiranom proizvodu 21-og stoljeća koje je 100% prirodno i provjereno od strane 30 tisuća zadovoljnih korisnika samo u Hrvatskoj. Zeodent® ima certifikat zdravstvene ispravnosti u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prestanite se baviti posljedicama i djelujte na uzroke problema!


Naslage na zubima (plak) su hranilište za bakterije. Plak je "živo biće" sačinjeno od milijardi bakterija
- ljepljiva membrana koja prekriva ne samo zube nego i zubno meso.

Zubni kamenac je plak "tvrd kao kamen" i nastaje kalcifikacijom plaka već u roku 24-48 sati. Jednom kada se stvori nije više moguće odstraniti ga četkanjem samo s običnom zubnom pastom. Obična pasta ne hrani desni i ne jača ih.

Zaustavite problem u temelju – uz Zeodent® potpuno odstranite zubni plak i zubni kamenac u udobnosti doma, bezbolno, četkanjem! Novi kamenac se više neće stvarati. Desni će ojačati uslijed noćnog tretiranja, nestat će bakterije i loš dah.


Zubi bez plaka se prepoznaju po svom visokom sjaju! Operete li zube Zeodentom®, bit ćete zapanjeni koliko će biti sjajni već nakon prvog pranja, a plak se uopće neće stvarati 24 sata! Njegova upotreba ne isključuje upotrebu i zubne paste, no dosta je u količini ne većoj od zrna graška. Na početku, dok se odstranjuje stari zubni kamenac, rezultati su bolji i brži bez upotrebe zubne paste.
- zubni prašak za svakodnevno četkanje zubi, desni i jezika je 100% prirodno mineralno sredstvo bez Fluora, za cjelokupnu higijenu usne šupljine i odstranjivanje plaka. To je sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade specijalnog klinoptilolitnog zeolita iz rijetke žile Tokajske planine, bez kemijskih primjesa i dodataka. (takva žila se nalazi još samo u Čileu)
- eliminira plak elektrostatskim principom ionske razmjene i održavanjem optimalnog pH na zubima (blago bazični pH, oko 7.4), bez imalo abrazije!
- plak eliminira u potpunosti, zajedno s nepoželjnim bakterijama, bez da dira korisnu mikrofloru, a zubni kamenac se uslijed redovitog četkanja potpuno raspada i sprječava se stvaranje novog kamenca. Ovo selektivno djelovanje omogućava biokoherentnost Zeodenta (riječ biokoherentnost znači da je tijelu svojstven, poput vode, a znamo da je naše tijelo sastavljeno od 70% vode). Negativno nabijeni klinoptilolitni "kavez" u svoju strukturu "hvata" štetne bakterije i toksine te ih ispiranjem s vodom, nakon četkanja ili utapkavanja u desni, eliminiramo iz usne šupljine.
- učvršćuje desni i kod utrljavanja u desni prije spavanje ujedno i vraća desni na mjesto za 10 noći za čak 1mm, desni ujutro budu jače i ružičaste bez znakova upale
- Zeodent tu nije samo da spriječi već i da liječi, klimavi zubi se nakon nekoliko tjedana prestaju klimati, čak i kod gnojnih upala s džepovima
- proizvod je certificiran i ima odobrenje Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo


Vulkanski mineral od kojeg je Zeodent® proizveden je tako da ima adekvatni sastav podminerala koji osiguravaju pogodnu mekoću mjereno u Mohsovoj skali upravo za dentalnu i oralnu namjenu za CJELOKUPNU HIGIJENU USNE ŠUPLJINE, a ne samo zubiju, te stoga ne djeluje abrazivno! Zube i desni nije potrebno ribati već samo čistiti srednje mekanom zubnom četkicom. Ima odobrenje HZZJ za svakodnevnu dentalnu i oralnu namjenu, dakle za cijelu usnu šupljinu. Koristi se i kod svih problem s desnima. Zeodent® je alkalni preparat, potpuno prirodni, bez dodatka Fluora, bez okusa i mirisa i može se slinom i progutati zato je pogodan i za noćno korištenje na desnima, ne samo za redovito pranje zubi, desni i jezika.

Iz higijenskih razloga svaki član obitelji bi trebao, zbog načina upotrebe (uranjanje vlažne četkice u zubni prašak), imati svoju kutijicu.


Zeodent® – preporuke stomatologa


Napomena: Sve reference navedene na web stranici kao i u ovom članku su istinite, provjerljive i dobivene od konkretnih ljudi u Hrvatskoj i inozemstvu nakon kraće i duže upotrebe Zeodenta®.


Marcela Miljanić, dr.med.dent.,
"Osobno upotrebljavam Zeodent zubni prah i uvjerila sam se u njegovu učinkovitost. Stoga ga preporučujem i svojim pacijentima.


Dr. Ivona Kalauz-Oguić, ordinacija dentalne medicine
Kontrolnim pregledima pacijenata, koji su koristili Zeodent prah, kao sredstvo za higijenu oralne šupljine, dobili smo jako pozitivne reakcije i učinkovito djelovanje. Ono se osobito dobro odražava na stupanj kiselosti u usnoj šupljini, to jest smanjuje kiselost sline i tako sprječava sklonost erozijama zuba i žarenju sluznice. Zubno meso - gingiva i ostali parodont pokazuju sklonost manjoj osjetljivosti, to jest smanjuje se  dubina parodontnih džepova i krvarenje iz  zubnog mesa. Određeni pacijenti primijetili su, da im je  stvaranje i taloženje plaka na zubima puno manje ili ga uopće nema, te da su zubi većeg sjaja, pogotovo kod pušača i uživatelja kave i čaja. Dakle svakodnevnom  uporabom Zeodenta polako vraćaju "blistavost svog osmjeha”.


Zeodent® zubni prah se pokazao kao izvanredno dobar. Stvaranje kamenca je smanjeno ili gotovo nestaje. Erozije cakline zbog kiselosti sline ili plaka se smanjuju. Smanjenjem djelovanja bakterijskih toksina iz plaka upala se vidljivo smanjuje, a zadah iz usta gotovo da nestaje."


Zeodentom® je do sada u Hrvatskoj zadovoljno oko 30.000 korisnika koji su uspješno riješili svoje probleme. Služi ne samo za redovito četkanje zubi i odstranjivanje zubnog kamenca, nego i za utrljavanje u desni, navečer prije spavanja i podiže desni koje se povlače i ojačava ih.


Ivana iz Splita:
"Stvarno sam oduševljena. Zub ima svoju vlastitu boju, Zeodent odstranjuje žutilo od kave. Zeodent je jedan od rijetkih proizvoda gdje sve činjenice koje su navedene stvarno stoje."


Jovana Vitas:
"Moj suprug ima parodontozu, nakon duge potrage naišao je na Zeodent. Njegovim korištenjem vratilo mu se zubno meso u normalno stanje, nestao je zadah (svatko tko ima parodontozu zna kakav je) i zubi su postali glatki i sjajni. Ja sam pušač i znaju mi zubi promijeniti boju. Sada su sjajni i bez kamenca, boja je došla u svoju prirodnu. Baš smo zadovoljni i svima toplo preporučujemo da koriste Zeodent u svojoj svakodnevnoj higijeni zuba. I opet ponavljam, nije internetska prevara."


Marijan Pušić iz Splita:
"Zeodent® koristim godinu i pol i zadovoljan sam. Imao sam probleme sa zubnim mesom. Prije sam zubara posjećivao svaka 2-3 mjeseca, sada idem jednom za 6 mjeseca i jedva da ima što skinuti od zubnog kamenca, ima ga minimalno, ne stvrara se više. Zubarica je bila iznenađena stanjem sa zubima i desnima koje je pokazala snimka."


Kako naručiti Zeodent®?


Obratite pozornost na specijalnu akciju 2+2 GRATIS s poklonom i besplatnom poštarinom!
Zeodent® naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 013644884 (svaki radni dan od 09h do 20 h) ili 098288528 (svaki dan od 09h do 20 h) i sa SMS. Na svaki propušteni poziv ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.


U daljnjem tekstu pročitajte o izvanrednoj akciji koju možete vidjeti na slici, zapakiranu i lijepi ukrasni paket. 


Možete naručiti i putem weba: 
www.zeodent-webshop.com
ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr


Zeodent® se prodaje i u ljekarnama (pojedinačni komad) i ne radi se o "internetskoj podvali". U akcijskom paketu je poštarina GRATIS i paket dobivate na kućnu adresu kroz kurirsku službu na kućni prag, kupovina je sigurna i ne morate nikuda odlaziti.


Plaćanje je prilikom preuzimanja.


U slučaju da Vam je draža kupovina u ljekarni ili biljnoj ljekarni ili dućanu zdrave hrane, nazovite na 013644884 ili 098288528 i saznat ćete Vama najbližu adresu za nabavu.


Detalji vezani za isporuku:


Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 2 do 3 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer se plaća prilikom preuzimanja od brze kurirske službe ili pošte. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije. Plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Narudžbe iz inozemstva se plaćaju prije slanja putem paypala ili bankovnom doznakom.


Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking - No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašnjavanja i dobit ćete povrat novaca na Vaš tekući račun.


Cijena jednog pakiranja Zeodenta (95 g ili 140 ml) je 195 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 5-6 mjeseci svakodnevne upotrebe, osim ako imate većih problema s desnima, onda računajte na to da će zbog utapkavanja u desni trajati kraće i zato smo za Vas i Vaše najmilije pripremili Akcijski paket koji sadrži četiri kutije Zeodenta® (2 platite, i još dvije kutije dobivate besplatno ) i također besplatni, vrlo vrijedni POKLON zeolitni puder Zeonaturit skin (100 g) koji možete iskoristiti kao dodatak kremama za lice i tako dobiti superučinkovito sredstvo protiv bora. Zeolitni puder ima univerzalnu namjenu i možete ga koristiti za dermalnu namjenu, za brže zacjeljivanje rana, za stopala, pazuhe itd.


Cijena ovog Akcijskog paketa 2+2 gratis je samo 390 kn. I sami morate priznati da je puno više isplativo nabaviti ovaj akcijski paket, nego uzeti pojedinačni komad Zeodenta®. (Cijena pojedinačnog komada je 195 kn +26 kn poštarine dok je u akcijskom paketu poštarina gratis za cijelu Hrvatsku).


Uz to, ovaj akcijski paket je zapakiran u prekrasnu prigodnu kutiju, a možete ga i pokloniti. Kako kutija nije zalijepljena, jedan ili dva Zeodenta si možete izvaditi za sebe i ostalo pokloniti svojoj drugoj polovici, obitelji, prijateljima.


 
>>>ZA VIŠE INFORMACIJA, I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA KLIKNITE OVDJE 
 
Kontakt podaci:
 
PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska
 
Telefon:
 
013644884 (svaki radni dan od 09h do 20 h) ili 098288528, (od 09h svaki dan do 20 h), iz inozemstva na +38598288528
 
Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan. 
 
 
Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr

 
www.zeodent-webshop.com

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.