Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

"Rješenje za Badel donijet ću sljedeći tjedan - prije izbora"

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić ipak će prije izbora donijeti odluku o strateškom investitoru. Sl­jedeći tjedan poziva i sindikate

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
6 komentara

Prema tvrdnjama ministra gospodarstva Tomislava Panenića, agonija Badela riješit će se prije saziva neke buduće vlade. Hoće li dati priliku Meteor Grupi ili St. Nicolausu, odlučuje sljedeći tjedan.

- Ne mogu vam reći detalje što i kad, ali prije izbora svakako ću donijeti rješenje. U četvrtak smo primili od Badela dodatnu dokumentaciju koju smo tražili, no još je nisam stigao proučiti, pa ne mogu ništa više reći - pojasnio nam je Panenić. Dodao je da će svakako javiti Badelovim sindikatima kad će ih primiti sljedeći tjedan. Kakvo je dodatno pojašnjenje tražio od Badela, za sada nije htio komentirati. Prema informacijama koje smo dobili od potencijalnih strateških partnera Badela, Meteor Grupe i St. Nicolausa, nisu dobili nikakve službene informacije o ovome što nam je otkrio ministar. Sindikalist Orešković smatra da Badel ne može čekati novu vladu da riješi njihov problem.

Predomislio se

Do sada je tvrdio da na odlasku ne želi odlučivati o tako važnom pitanju, osobito zbog pritisaka...

Budućoj vladi poruke možete ostavljati OVDJE.

Tema: Izbori 2016.

Možda vas zanima i ovo:
Message