Obavijesti

News

Komentari 181

Rođaci se frontalno sudarili, jedan se trebao uskoro vjenčati

Rođaci se frontalno sudarili, jedan se trebao uskoro vjenčati
1

Velika tragedija: Krešimir Blaževac (30) trebao se oženiti, a Denis Šimunović (38) ima troje djece. Obitelji i prijatelji potpuno su shrvani. Suputnica jednog od poginulih vozača operirana je u brodskoj bolnici

VIDEO

Kad me oko pola devet navečer nazvala policija, nisam mogla vjerovati, skoro sam se srušila, zavrtjelo mi se u glavi. Ne znam što ću sada. Djeca su mala. Najstarijeg Kristijana Denis je baš neki dan upisao u srednju školu.

Neutješno nam je kroz suze rekla Anica Šimunović iz Poljanica kraj Slavonskog Broda.

Njen supruga motociklista Denisa (38) je u subotu navečer izgubio život u frontalnom sudaru s drugim motociklom.

Ova stravična nesreća dogodila se u mjestu Selna kod Slavonskog Broda i zavila je u crno dvije obitelji. Na licu mjesta poginuo je i vozač drugog motocikla Krešimir Blaževac (30). S njim je na motoru bila u suputnica (25) koja je s teškim ozljedama prevezena u slavonskobrodsku Opću bolnicu. Rekonstrukcijom događaja utvrđeno je da je Krešimir pretjecao automobil njemačkih registracija i direktno se zabio u Denisa koji je išao iz drugog smjera. Kako neslužbeno doznajemo, prilikom pada na cestu, automobil kojeg je Krešimir pretjecao prešao je preko jednog od vozača motocikala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nesreća u kojoj su život izgubila dvojica mladića, od kojih je jedan otac troje malodobne djece, još je teža zbog činjenice da su poginuli motociklisti bili daljnji rođaci u petom koljenu.

- Da stvar bude gora mi smo s obitelji Kreše Blaževca daljnja rodbina. Tko bi ikada rekao da će nam se objema obiteljima u istom trenu ovako nešto dogoditi - kaže nam Anica potpuno u šoku dodajući kako je Denis u subotu popodne otišao isprobati motor, a sada ga više nema.

- Motocikl je vozio pažljivo i sporo. Ispit za motor je položio prije pola godine i jako je pazio kako vozi. Neki dan mu se motor nešto pregrijavao i kazao mi je u subotu popodne da će ga malo provozati kako bi vidio gdje “šteka”, a onda me nazvala policija - priča nam Anica dok sin Kristijan ne može zaustaviti suze i pomiriti se s teškom situacijom.

Krešimir Blaževac iz Donje Bebrine išao je s kolegama bajkerima na motorijadu u Vinkovce.

- Prošao je na motociklu “pola svijeta.” Više je nego iskusan i vozi motocikl sigurno 15 godina.

Rekao mi je da ide na motorijadu u Vinkovce, a onda me oko 21 sat nazvala policija i javila užasnu vijest. Ne znam ništa o detaljima tragedije, no sve to je nevažno, moga Krešimira više nema. Užas - uspio je nekako izustiti očajni otac Mato Blaževac.

Cijeli dan su im kuću dolazili neutješni prijatelji i rođaci koji ne mogu prihvatiti da Kreše.

- Da tragedija bude još veća nego jest, Krešimir je za ovu jesen planirao svoju ženidbu. Svi su se mještani i velika rodbina tome radovali - kazao nam je jedan od rođaka paleći lampaš za Krešu.     

U Baranji je život izgubio mladić koji se vraćao s motorijade

Ninoslav Benić (26) iz Duboševice u nedjelju ujutro vraćao se kući s motorijade u Vinkovcima. Na maloj krivini u Ulici Išvana Vencela u selu Gajić, prije drvenog mosta, iz nepoznatog razloga izgubio je kontrolu nad motorom i sletio. Udario je u metalnu konstrukciju mosta i na mjestu ostao mrtav, a motor se raspao u stotine dijelova.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a