Obavijesti

News

Komentari 7

'Rodila sam tvoju kćer, ali je teško bolesna. Trebam novac'

'Rodila sam tvoju kćer, ali je teško bolesna. Trebam novac'
1

Velika Britanija: Samantha Wales (33) je ucjenjivala bivšeg da ako joj prestane slati novac, neće mu dozvoliti da vidi dijete. Na kraju se obratio odvjetniku koji je otkrio da je sve bila laž - dijete nikada nije rođeno.

VIDEO

Samantha Wiles (33) uvjerila je svojeg bivšeg dečka da je rodila njegovo dijete kako bi izvukla novac od njega. Prevarantica nije stala na tome - obavijestila je svog bivšeg da je dijete teško bolesno. Rekla mu je da se novorođenče nalazi u inkubatoru i da se 'spremi na ono najgore'. 

David Howarth i njegova obitelj dali su Wilesovoj preko tisuću funti i odjeću za djevojčicu koja ne postoji. Cijelo to vrijeme, prevarantica, koja inače radi kao njegovateljica za starije ljude s psihičkim problemima, svojoj je žrtvi - ocu djevojčice koja nije ni postojala - govorila da ne smije posjećivati bebu dok je u bolnici. 

'Pripremi se na najgore'

Prevara je razotkrivena nakon što je prevareni Howarth angažirao odvjetnika da mu omogući pristup njegovoj navodnoj kćeri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom suđenja, sudac Simon Hickey Wilesovoj je rekao da 'itekako zaslužuje zatvor' zbog izrazito okrutne prijevare, no zbog njezino troje djece ipak se odlučio za blažu kaznu. 

Wiles i Howarth upoznali su se preko interneta i počeli živjeti zajedno 2015. godine. Wilesova mu je priopćila da je trudna, a kako se nastavila drogirati, Howarth je strahovao da će njezino ponašanje i stil života izazvati spontani pobačaj. To je dovelo do sukoba i par se rastao 2016. godine. 

Lagala da ima bolesnu kćer i prikupila desetke tisuća eura
Lagala  da ima bolesnu kćer i prikupila desetke tisuća eura

- U travnju 2016. optužena je javila bivšem dečku da je rodila djevojčicu, no da je beba rođena s malom porođajnom težinom te da je  u jako lošem zdravstvenom stanju. Poslala mu je fotografiju bebe na intenzivnoj i rekla da je nitko ne smije posjećivati dok je u inkubatoru. Dodala je i da se pripremi na najgori ishod - objasnio je tužitelj. 

Wilesova je od bivšeg dečka čak zatražila da se raspita ima li u njegovoj obitelji problema sa srcem, što bi tobože objasnilo loše zdravstveno stanje bebe.

E, to je peh: Otkrila da je muž vara po - istisnutim prištićima!
E, to je peh: Otkrila da je muž vara po - istisnutim prištićima!

Howarth je pokušao uplatiti novac za svoju kćer bolnici, no tamo su mu rekli da kod njih nema pacijenta pod njezinim imenom.

Česti problemi sa zakonom

Istovremeno, Wiles je od njega zahtijevala novac za odjeću i hranu novorođenčeta.

- Na početku je slao 30 funti tjedno, zatim 50 funti pa na kraju 70 funti tjedno - izjavio je tužitelj. Ucjenjivala ga je da ako ne bude slao novac, neće mu dozvoliti da vidi dijete. Najzad se obratio odvjetniku koji je otkrio da je sve bila laž - dodao je. 

Brak im je trajao 6 dana, našla je drugog: 'Bolji je u krevetu...'
Brak im je trajao 6 dana, našla je drugog: 'Bolji je u krevetu...'

Samantha Wiles priznala je sudu sve optužbe. U međuvremenu, uhićena je zbog kaznenih djela povezanih sa zloupotrebom droge. Wiles i njezin novi dečko Jonathon Hardcastle naknadno su proglašeni krivima zbog preprodaje marihuane. To joj nije prva osuda, Wiles je još ranije bila osuđivana zbog krađe u trgovini i remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju. 

U suđenju zbog prevare određeno joj je osam mjeseci uvjetne zatvorske kazne i 15 dana rehabilitacije, piše Daily Mail

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer