Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roditelji napili bebu, u krvi joj pronašli 0,118 promila

Majka Amanda Elbert (19) i Edward Williams (29) pritvoreni su jer su bebi od 11 mjeseci navodno dali alkohol. Beba je u bolnicu stigla polumrtva

MSNBC
Foto: MSNBC
18 komentara

Istražitelji su potvrdili da je beba popila dovoljno alkohola da se može proglasiti pijanom. Te večeri Edward je u sobi pio pivo, a njegova zaručnica viski. U jednom trenutku Edward je otišao pogledati dječaka Korbina, kojeg je našao u polusvijesnom stanju. Prema mišljenju policije, beba je očito tog dana konzumirala alkohol pa se pretpostavlja da su joj ga dali roditelji jer nejasno je kako je dječak uopće došao u doticaj s alkoholnim pićima. Edward je Korbina hitno odveo u bolnicu, a analiza krvi je pokazala da je beba konzumirala alkohol jer joj je u krvi pronađeno 0,118 promila.
- Korbina imam gotovo godinu dana i nikad mu nisam naudila. Odnosim se vrlo zaštitnički prema svom sinu, a dosad nikad nije ni bio u bolnici - rekla je majka Amanda. Zaručnik Edward izjavio je kako se mrzi zbog svega što se dogodilo Korbinu i ističe da mu nitko nikad nije davao alkohol. Dok su Edward i Amanda u zatvoru, o Korbinu će se brinuti njegov biološki otac.

Možda vas zanima i ovo:
Message