Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 4

Roditelji, pažnja! Bez ove hrane za bebe ne krećite na put, a niti vi joj nećete moći odoljeti

Roditelji, pažnja! Bez ove hrane za bebe ne krećite na put, a niti vi joj nećete moći odoljeti

Iza brenda Nutrino stoji BFF - Baby Food Factory, nova tvornica s najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj prehrani djeteta jedan od najvažnijih zadataka. Sirovine su im vrhunske kvalitete

VIDEO

Stiže nam najljepše doba u godini, kojem se vesele svi, i veliki i maleni. Blagdani su idealno vrijeme za stvaranje novih uspomena. Darove često zaboravimo u rekordnom roku, pa zato ove blagdane priuštite sebi i svojoj obitelji iskustvo koje ćete pamtiti. To svakako može biti i izlet u neki od gradova koji imaju sjajne adventske programe s mnogim sadržajima za djecu, a sigurno će mnogi od nas otići u posjet rodbini i obitelji. No putovanja mogu postati ozbiljan nutritivni izazov, a nerijetko djeca na novoj i nepoznatoj destinaciji reagiraju „štrajkom glađu“. Posebno mlađa djeca, koja vole svoju rutinu. No uz malo planiranja i mudrosti prehrana na putovanju ne mora biti izvor stresa. 


Kojim god prijevoznim sredstvom putovali, očekujte da će mališani biti gladni i zato uvijek budite spremni! Pripremite unaprijed lagane i hranjive obroke, koje je preporučljivo spremiti u vakuumirane plastične vrećice ili u posudice za hranu. Poseban je izazov putovati s bebama. Ipak, kamo god da pođete, bez hrane ne idite. I to ne bilo koje hrane nego one koja će vam olakšati putovanje, a bebe će biti vesele, zdrave i site. A jeste li probali voćne piree, kašice i suhe žitne kaše brenda Nutrino? Rapsodija okusa za najmlađe. 


Iza brenda Nutrino stoji BFF - Baby Food Factory, nova tvornica s najmodernijim postrojenjima, kojoj je briga o pravilnoj i zdravoj prehrani djeteta jedan od najvažnijih zadataka. Proizvodnja Nutrina zadovoljava najsuvremenije svjetske standarde, a sirovine koje koriste vrhunske su kvalitete. Nutrino neprestano radi na inovacijama kako bi vašoj bebi ponudio proizvode najviše kvalitete u pogledu organoleptičkih i senzorskih karakteristika, fizikalno-kemijskih vrijednosti, visokih mikrobioloških kriterija, odsutnosti zagađivača i pesticida ili bilo koje druge vrste tvari koje mogu ugroziti zdravlje beba.
Kašice su zdrave, ukusne, bebe će ih smazati za tren. 


Nutrino pirei mogu biti od voća, povrća ili mesa, a svaka namirnica posebno je birana uz strogu kontrolu ispravnosti i kvaliteta. Kašice u staklenkama pakiraju u termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svjetlosti, prašine i otvaranja. Mame mogu biti sigurne jer se staklenke obrađuju pri visokoj temperaturi, koja prilikom procesa sterilizacije ubija sve potencijalne mikroorganizme. U staklenkama se stvara vakuum koji onemogućava razvoj mikroorganizama i samim time se osigurava dugotrajnost proizvoda. Pored osnovnih dijetetskih Nutrino voćnih staklenki jabuke i borovnice, jabuke i bundeve te jabuke i banane koje se mogu naći i u kombinaciji s keksom i žitaricama, postoje i Nutrino Organic voćni pirei od breskve i jabuke s rižom, od šljiva, jabuka te kašice od banana i jabuka, jer Nutrino prepoznaje značaj očuvanja ekosistema. No proizvođači su mislili na sve - pa i na pakiranja - možete birati između pakiranja od 125 i 190 grama. 

Za praktičniju uporabu, u ponudi su i Nutrino pirei koji se pakiraju u mekano pouch pakiranje, koje je praktična za nošenje i konzumaciju izvan kuće. Oni predstavljaju zdravu 100% voćnu užinu bez dodanog šećera, a mogu se naći i u kombinaciji sa žitaricama i sa keksom. Tu su dvije vrste pakiranja - za bebe od 100 g te za stariju djecu i odrasle od 220 g. U Nutrino ponudi  mogu se naći i suhe kaše obogaćene vitaminima, mineralima I vlaknima koje predstavljaju važan dio bebine prehrane u uzrastu uvođenja dopunske hrane od 4. do 6. mjeseca. Pakiranje Nutrino žitne kaše je inovativno, jer koristi ziper te zadržava svježinu i omogućava jednostavno ponovno korištenje. Djeca uvijek rado pojedu suhe kaše s pet i sedam žitarica, dok je mamama jako primamljiva kombinacija suhe heljdine kaše sa šljivom obogaćene vlaknima. Žitarice su idealan obrok navečer ili ujutro, kada je bebama apetit najveći, dok za malo stariju djecu, Nutrino u ponudi ima ukusne suhe kaše sa keksom i kakaom koje su uvijek omiljen izbor. 


Jedno je sigurno - bebe i djeca pojest će svoj omiljeni nutritivni obrok u praktičnom pakiranju gdje god se nalazili, tako da roditelji nemaju brige kada je u pitanju očuvanje rutine na putu... No ima jedan problem - proizvodi su toliko ukusni da im neće odoljeti niti roditelji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.