Obavijesti

News

Komentari 313

Roditelji pokušali zapaliti svoju kćer, ali upaljač nije htio upaliti

Roditelji pokušali zapaliti svoju kćer, ali upaljač nije htio upaliti
1

Zdravko (47) i Ivanka T. (41) upali su u kuću u kojoj im stanuje kći u Zagrebu. Htjeli su je politi benzinom i zapaliti u dvorištu, a navodno su zalili još dvoje ljudi...

VIDEO

Lupala je po vratima i vikala: ‘Spasite me, spasite’. Ugledala sam njezina oca s kanistrom benzina i njezinu majku koja je vikala da će je zapaliti, rekla je vlasnica kuće u Vrapčanskoj u Zagrebu u kojoj se u utorak odvijala prava drama.

Zdravko (47) i Ivanka T. (41) iz Kakinca kraj Bjelovara htjeli su svoju kćer M. T. (21) zaliti benzinom i zapaliti. Nesretna djevojka pukom je srećom izbjegla stravičnu sudbinu. Benzinom su zalili i sina vlasnice kuće te njegova šogora. Htjeli su ih zapaliti, no, nasreću, upaljač im nije radio. Nitko na kraju nije ozlijeđen, a rastrojene roditelje privela je policija na ispitivanje.

Majci su oči bile krvave, poput neke vampirice. Udarila me šakom u trbuh; vlasnica kuće

Vlasnica je rekla da djevojka živi u prizemlju kuće s njezinim sinom, snahom i njihovom malodobnom djecom u dobi od 13, 9, 5 godina i osam mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Snaha poznaje obitelj preko sestre koja živi u istom selu. Molili su je da im pomogne naći M. T. smještaj i posao u Zagrebu. Oni su to i učinili te joj pomogli da nađe posao u pekarnici. Sve je bilo dobro, dok nije odlučila zbog posla prijaviti boravište u Zagrebu na našoj adresi - objasnila je vlasnica. 

Roditelji, koje je to, navodno, strašno pogodilo, počeli su nazivati kćer i njezine sustanare te joj telefonski prijetiti.

- Vidjet ćeš svojeg Boga, unakazit ćemo te, bit ćeš im cijeli život na teret - navodno su joj govorili. Djevojka prijetnje nije prijavila jer ih u početku nije ozbiljno shvaćala. No, u utorak navečer vidjela ih je kako je čekaju ispred pekarnice u kojoj je radila i prestrašila se.

- Nazvala je snahu i molila da dođu po nju. Moj je sin sa šogorom otišao po nju - rekla je vlasnica. Ubrzo nakon njih do obiteljske kuće su stigli i roditelji djevojke.

- Otac je nosio kanistar od pet litara pun benzina, a majka je krvavih očiju, poput vampirice, vikala da će je zapaliti - prepričavala je. Nesretna djevojka uspjela se spasiti i sakriti u jednoj prostoriji na katu.

U šoku sam, pokušali su me zapaliti. Prijetili su mi, ali nisam ih shvaćala ozbiljno; djevojka je bila u šoku

- Polili su benzinom mojeg sina i njegova šogora. Cijelo vrijeme pokušavali su nesretnu djevojku izvući iz kuće, valjda da bi je zapalili u dvorištu. Pokušavala sam ih smiriti, no njezina majka me je udarila šakom u trbuh - pojadala se žena. 

Djevojka, koja je proživjela sve te strahote, nije htjela razgovarati. Zatekli smo je u prizemlju kuće.

- Molim vas, pokušajte me shvatiti. Pokušali su me zapaliti. U šoku sam, ne mogu pričati - rekla nam je. 

Inače, njezini roditelji bave se pčelarstvom i imaju registrirano obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Ima i starijeg brata koji živi u Bjelovaru. Susjedi govore da su uvijek bili mirni i povučeni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 313
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS