Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ron Baron: Dionice Tesle mogu skočiti do 1000$ do 2020.

Investitor i milijarder Ron Baron, misli da dionice Tesle imaju još puno prostora za napredak. On je za CNBC rekao: "Mislim da će porasti do 500-600$ tijekom sljedeće godine, a do 2020. mogu dostići 1000$"

Foto: Fortrade

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Tesle (takozvani CFD-i) ili one koji ulažu u sebe i jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatan vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle". Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatan vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle" preuzmite ovdje.

Da podsjetimo, u posljednjih 5 godina, dionice ove kompanije porasle su više od 10 puta, a od veljače ove godine, od momenta kada je kompanija objavila da će započeti sa proizvodnjom novog Model 3 automobila, porasle su preko 40%. 
Tražnja za ovim modelom je dostigla razine bez presedana sa cijenom od oko 35,000 dolara bez poreznih olakšica I mogućnosti vožnje najmanje 345 kilometara po jednom punjenju. Trenutno oko 400,000 ljudi je već potpisalo narudžbu ovog automobila što je utjecalo da Tesla postavi veoma ambiciozne proizvodne ciljeve. Očekuje se da prvi automobili stignu do svojih kupaca u već u srpnju ove godine  a nekoliko test vozila je već primijećeno na ulicama gradova u Californiji. Prema riječima kompanije planira se godišnja proizvodnja u visini od 500.000  automobila do 2018. godine, a do 2020. se očekuje da godišnja proizvodnja dostigne i 1 milijun.

Foto: Kyle Field

Svi automobili Model 3 će biti opremljeni neophodnim hardverom  za dostizanje standarda pete razine autonomije, što znači da će automobil biti u mogućnosti vožnje bez vozača, putem autopilota, ali će ova opcija biti otključana samo ukoliko kupac plati premiju. Ukoliko se ova opcija uključi u pretplatu cijena joj je 5.000 funti, a ukoliko se naknadno doplati cijena je 6.000 funti.

Besplatan vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle" preuzmite ovdje.    

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message