Obavijesti

Promo sadržaj

Roštilj koji oduševljava u svakoj prilici! LotusGrill roštilj

Roštilj koji oduševljava u svakoj prilici! LotusGrill roštilj
3

Jelo s roštilja posebna je poslastica u kojoj nemamo prilike uživati baš svaki dan, reći će mnogi. Najčešći razlog je dugotrajna priprema vatre, a potom i dim, koji štipa za oči. Ipak, sve to ne mora biti tako

U trgovinama Elipso možete pronaći LotusGrill roštilj, koji je lišen svih mana klasičnog roštilja, a jela sa žara priprema brzo i jednako ukusno.

NOVO! LotusGrill XXL

Bilo da ste već dugogodišnji korisnik Lotus Grilla ili ste prvi put čuli za takvo nešto – svakako će vas oduševiti novi član LotusGrill obitelji! Bez dima, hladan na dodir i sada dostupan u još većoj veličini! Lotus Grill XXL roštilj će promijeniti način na koji roštiljate jednom zauvijek i to uz dodatak praktičnog stalka – roštiljanje je postalo jednostavnije čak i u odnosu da prethodne modele! 

Ovaj njemački patent koristi 90% manje ugljena od klasičnih roštilja. Bez sumnje, nevjerojatna značajka Lotus Grilla je njegova brzina! Roštilj je spreman za samo 5 minuta od paljenja. Nema više dugotrajne pripreme vatre i pepela koji leti po svuda, a kada roštiljate u prirodi to je velika prednost. Naime, LotusGrill XXL ima dva ugrađena ventilatora koji zagrijavaju ugljen u spremnicima vrućim zrakom što znači da se roštilj pali bez ikakvog dima. No čak i u nedostatku dima, dobit ćete savršen okus roštilja zbog nevidljivih sigurnih plinova koji i dalje pružaju originalan okus hrane s roštilja. Jedina je razlika ta što u hrani neće biti štetnih i kancerogenih tvari koje su prisutne kod klasičnog roštiljanja jer nema kapanja ulja na ugljen, pa je tako i vaše zdravlje poboljšano!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako izgleda LotusGrill XXL?

LotusGril XXL ima površinu za pečenje promjera cca 60 cm što ga čini pogodnim za čak 15 ljudi. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i plastike otpornih na udarce. Sastoji se od stalka, dva ugrađena ventilatora koji opskrbljuju ugljen vrućim zrakom, dva spremnika za ugljen, inox posude koja je periva u perilici posuđa i rešetke za hranu. 

Zašto je LotusGrill poseban?

Zbog svoje dvoslojne strukture, unutarnja posuda ne postaje previše vruća, stoga se roštilj može dirati i prenositi u bilo kojem trenutku. Također masti koje kapaju s hrane ne mogu doći u doticaj s ugljenom i zapaliti se. Isto tako kapanjem ulja na ugljen se stvaraju kancerogene tvari koje se zadržavaju u hrani, a kod LotusGrilla se to neće dogoditi. LotusGrill je jedan od najsigurnijih i najbržih roštilja koji se lako rastave i čiste. Najveća prednost korištenja je svakako brzina – roštilj je zagrijan i spreman za pečenje hrane u svega 5 min!

Dizajneri su se potrudili LotusGrill učiniti i vizualno dopadljivim te dolazi u više živih boja. Uz novu XXL verziju, roštilj se izrađuje u još dvije dimenzije - pogodan za pripremu hrane za pet osoba i u XL varijanti pogodnoj za deset osoba.

Potražite u Elipsu 

LotusGrill potražite u raznim živim bojama u svim Elipso prodavaonicama i Elipso web shopu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj