Obavijesti

News

Komentari 4

Ruska odvjetnica spremna je svjedočiti pred Kongresom

Ruska odvjetnica spremna je svjedočiti pred Kongresom
1

Najstariji sin predsjednika Donalda Trumpa u lipnju 2016. spremno je prihvatio sastanak s Natalijom Veselnickajom, ženom za koju mu je rečeno da je odvjetnica ruske vlade

VIDEO

Ruska odvjetnica koja se sastala s Donaldom Trumpom mlađim, nakon što je njegov otac 2016. osvojio republikansku nominaciju za predsjedničke izbore, rekla je da je spremna svjedočiti pred američkim Kongresom i raspršiti, kako je rekla, "masovnu histeriju" oko tog susreta.   

Najstariji sin predsjednika Donalda Trumpa u lipnju 2016. spremno je prihvatio sastanak s Natalijom Veselnickajom, ženom za koju mu je rečeno da je odvjetnica ruske vlade koja bi mogla imati štetne informacije o demokratskoj suparnici za Bijelu kuću Hillary Clinton, pokazali su mailovi koje je objavio Donald Trump mlađi. 

Veselnickaja je prije rekla da je privatna odvjetnica, da nikad nije posjedovala informacije koje bi mogle naštetiti Clinton te da nikad nije bila povezana s Kremljom.

"Spremna sam razjasniti situaciju u pozadini te masovne histerije - ali samo putem odvjetnika ili svjedočenjem pred Senatom", rekla je Veselnickaja u intervjuu za ruski televizijski kanal RT TV koji podržava Kremlj, objavljenom u utorak.

U Washingtonu u srijedu američka senatorica Dianne Feinstein, najviše pozicionirana demokratska zastupnica u senatskome pravosudnom odboru, rekla je novinarima da nije obaviještena o ponudi Veselnickaje. Dodala je da s predsjedateljem odbora Chuckom Grassleyem  još nije razgovarala  o pozivu Veselnickaji za svjedočenje.     

Čelnici senatskog povjerenstva kazali su ranije da žele razgovarati sa svima koji su bili prisutni na tom sastanku, u sklopu istrage o povezanosti Rusije s američkim predsjedničkim izborima.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca