Obavijesti

News

Komentari 110

Ruža Tomašić: Nadala sam se i drugom mandatu, ali je dobro

Ruža Tomašić: Nadala sam se i drugom mandatu, ali je dobro
8

Ankete nam nikada nisu davale prolaz, zato je i ovo dobro. Ovo je pokazatelj da, ako hoćemo bolji rezultat, morat ćemo sjesti i dogovoriti se i zajedno raditi, rekla je Ruža Tomašić koja ide u Bruxelles opet

VIDEO

Pratite uživo... 

23.23 - Prvo idem doma na Korčulu, rekla je Ruža Tomašić. Kaže da će nakon toga u Bruxelles. U stožeru se slavi i pjeva. 

- Nadala sam se i drugom mandatu, ali je dobro. Išli smo kao Suverenisti, a ankete nam nikada nisu davale prolaz, i ovo je dobro. Ovo je jedan pokaz da ako hoćemo bolji rezultat, da ćemo morati sjesti, dogovoriti se i svi zajedno raditi. 

Pokretanje videa...

02:25

Na pitanje u Schengenskom sporazumu kaže da nije Europa kriva što to nije još zaživjelo već su "krivi naši". 

Pogledajte izjavu Ruže Tomašić: 

23.08 - Državno izborno povjerenstvo objavilo je prve nepotpune službene rezultate prema kojima Hrvatski suverenisti dobivaju jednog zastupnika u Europskom parlamentu. U stožeru su zapljeskali, veseli se i skandirali "u boj, u boj". 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:13

21.51 - U stožeru Hrvatski suverenista vlada dobra atmosfera, pleše se i pjeva. Uz Ružu Tomašić, Bernardicu Juretić i Hrvoja Zekanovića zaplesao je i Velimir Bujanec. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:19

21.32 - Otvoreni smo za zajedništvo. Ovo je pobjeda za nas i bit ćemo otvoreni za zajedništvo na parlamentarnim izborima. Nisam euroskeptik, mi smo eurorealisti, mi smo iz ekonomskih razloga protiv eura - rekao je Ladislav Ilčić. U stožeru je jako veselo, pjeva se "Moja domovina". 

- Plenković je dobio duplo manje glasova nego na prošlim euroizborima. To pokazuje jedan trend da jača suverenistička ideja. Jačaju snage koje smatraju da su nam potrebni jaki nacionalni parlamenti - kaže Ilčić iz Hrvatskih suverenista. 

21.00 - U stožeru Hrvatskih suverenista svi su dobrog raspoloženja. Ponajviše zbog toga jer prema izlaznim anketama osvajaju jedan mandat, a njega će popuniti Ruža Tomašić. Slavi se domoljubnim pjesmama, a u jednom trenutku kandidati sa liste stali su u krug sa uzvanicima te zapjevali i Bojnu Čavoglave. S njima je bio i novinar Velimir Bujanec

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nije mi iznenađenje jedan mandat jer osjećate što narod osjeća, a to je suverenizam. Večeras se rodila nova politička opcija, jedan nov početak koji će jako dugo ostati u politici. Ne želim biti euforičan, ali ovo sve izgleda jako lijepo, strpimo se još malo, mogli bismo još jedanput zapjevati. Ruža Tomašić je bila naš glavni kandidat ipak je pokazala kako se brani interesi Hrvatske - rekao je Hrvoje Zekanović te je nastavio oko nejedinstva na desnici: 

- Nejedinstvo odgovara jedino Plenkoviću. Sad se pokazalo tko je išao u koristi Andreju Plenkoviću - kazao je Zekanović. 

20.15 - Prema izlaznim anketama Hrvatski suverenisti na kojoj je nositeljica Ruža Tomašić dobivaju 1 mandat.

- Bila bih iznenađena da smo dobili manje. Sa mnom birači znaju da ne biraju mačka u vreći, već nekog odgovornog tko radi svoj posao. Očekujem još veći broj, borimo se za drugi mandat- kazala je Tomašić i najavila svoje prve poteze u EU Parlamentu: 

- Htjela bih u sljedećem mandatu povezati ribarstvo s poljoprivredom i na taj način pospješiti razvoj u Hrvatskoj. 

Bernardica Juretić iz Hrvatskih suverenista koji bi prema izlaznim anketama imali jedno mjesto u Europskom parlamentu, rekla je da su za njih glasovali ljudi koji su prepoznali da ta politička opcija zastupa hrvatske vrijednosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.