Obavijesti

News

Komentari 40

S nebodera mu bacili bocu na glavu, teško ga ozlijedili

S nebodera mu bacili bocu na glavu, teško ga ozlijedili
6

Zagreb: Franjo Sever (67) se vraćao kući. Netko mu je iz nebodera na glavu bacio bocu. Ima frakture lubanje i nosa. U nedjelju je bio kritično

VIDEO

Gledao sam TV sa sinom. Odjednom sam čuo strašnu viku i galamu. Pomislio sam da se netko bacio sa zgrade. Istrčao sam i vidio da je sve puno krvi, ispričao nam je u nedjelju Dragutin Hrenar, predstavnik stanara nebodera u Ulici braće Domany u Zagrebu, pred kojim je netko teško ozlijedio Franju Severa (67). Sever se sa suprugom u subotu navečer vraćao kući. Žurio je pa je hodao ispred supruge. Nekoliko metara od ulaza u kojem žive na glavu mu je pala staklena boca. Policija je kasnije utvrdila kako je u boci bila nekakva bijela tekućina. Susjedi nagađaju kako je riječ o boji za ličenje.
Supruga i nekoliko slučajnih prolaznika pohrlili su pomoći Franji do dolaska Hitne. Od udarca je zadobio teške ozljede glave. Prevezli su ga u KB Sestara milosrdnica, gdje su utvrdili da ima frakturu lubanje i slomljen nos. U nedjelju je još bio na intenzivnoj, no stanje mu se stabiliziralo.
Kako doznajemo, policija sumnja na ženu koja živi na 11. katu nebodera, prekoputa Severa. Susjedi tvrde kako je nedavno već bacila ružičastu boju na auto stanara koji je parkirao ispred frizerskog salona, tik do mjesta gdje je nastradao Sever. Policija je zvonila ženi kako bi je ispitala, no nije im otvorila vrata. O Severu susjedi imaju samo riječi hvale. Kažu kako je drag i pristojan umirovljenik koji u zgradi živi već godinama. Ne vjeruju da mu je netko namjerno želio nauditi. Smatraju da je riječ o nepažnji. Kažu kako opasni predmeti često znaju “letjeti” s prozora 22-katnog nebodera.
- Mene je nedavno netko pogodio kamenom na gotovo istome mjestu na kojem je Sever nastradao. Osjetio sam da me nešto zapeklo po leđima. Kasnije sam na tlu pronašao kamen - prisjetio se Hrenar. Severova susjeda s 11. kata ispričala je kako je prije nekoliko dana vidjela da netko baca punu vreću smeća s viših katova. Padati su znali i opušci, trulo voće, povrće i slično.
Ako policija utvrdi da je netko namjerno bacio bocu koja je ozlijedila Severa, kazneno će ga prijaviti za dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a