Obavijesti

Promo sadržaj

S Pevecom se plesalo, a prolaznici su dobivali maćuhice

S Pevecom se plesalo, a prolaznici su dobivali maćuhice
5

Proslavili dolazak proljeća: Na plesnom podiju u centru Zagreba plesačima su se pridružili i gledatelji pa je Pevec najboljim plesačima podijelio tri bona po 500 kuna

Veselo i šareno bilo je na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića gdje je Pevec za prolaznike napravio pravi mali show i tako obilježio prvi dan proljeća. Sve je bilo obilježeno  Pevec zelenim balonima, a svi koji su navratili za poklon su dobili pravog vjesnika proljeća - sadnicu maćuhica te zdrave zelene napitke. Osim toga, nastupila je i  plesna skupina „Celtic Fantasy“ i „Skelly Dancer“ koji su otplesali popularne irske plesove na posebnom drvenom parketu brenda „Tarkett“. No, to nije sve. Na plesnom podiju pridružili su im se  i gledatelji pa je Pevec najznimljivijim plesačima podijelio tri bona po 500 kuna.  

"Mi u Pevecu s nestrpljenjem smo čekali proljeće s obzirom na to da je Pevec  već  godinama vodeća destinacija za asortiman vrtne mehanizacije, alata i pribora, bilja i sadnica. Ovim putem htjeli smo dobre vibracije proljeća prenijeti i na Trg Petra Preradovića te tako izaći iz okvira naših trgovačkih centara", izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević. Slaže se s njim i  direktorica marketinga i korporativnih komunikacija u Pevecu, Ivana Plemenčić kojoj je drago što su Zagrepčani pozitivno reagirali na ovaj događaj. 

"Vjerujem kako ćemo sa sličnim događanjima češće razveseliti naše kupce" istaknula je Ivana. Pevec d.d. prvi je hrvatski trgovački lanac prisutan na tržištu od 1990. godine te posluje u svim krajevima Hrvatske. Nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa, birati između više desetaka tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive