Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
192 komentara

'Sa sigurnošću mogu reći da ćemo odbiti Vladinu ponudu'

Odbijanje ponude Vlade znači nastavak štrajka. Jedino što je sigurno jest da će štrajk sutra biti nastavljen. Bilo bi dobro da se ovaj vikend iskoristi da Vlada i sindikati opet sjednu za stol, kaže Stipić

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
192 komentara

Željko Stipić, predsjednik sindikata Preporod, za RTL Danas je rekao u četvrtak da ne može govoriti o postocima, ali da sa sigurnošću može reći da će Vladina ponuda, kad je riječ o sindikatu Preporod, biti odbijena.

- Odbijanje ponude Vlade znači nastavak štrajka. Jedino što je sigurno jest da će štrajk sutra biti nastavljen. Bilo bi dobro da se ovaj vikend iskoristi da Vlada i sindikati opet sjednu za stol i da se vidi kako doći do kvalitetnije ponude s kojom će sindikati moći izaći pred članstvo - rekao je Stipić.

PONAVLJANJE RAZREDA? 'Potraje li štrajk još tri tjedna, bit će upitna školska godina?'

Stipić kaže da se puno vremena izgubilo jer se problem nije ozbiljno shvatio.

- Ja želim vjerovati da su sad u Vladi napokon shvatili da nam je voda do grla i da se treba promptno reagirati, da se tu nema što čekati, nego da se treba prihvatiti rješenja problema. Čanstvo je koje će odlučiti je li Vladina ponuda prihvatljiva i zaustavlja li se štrajk - zaključuje Stipić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message