Obavijesti

News

Komentari 79

'Njonjo' prozvao Čačića 'Pipi' jer se Šukeru obratio sa 'Šuki'

'Njonjo' prozvao Čačića 'Pipi' jer se Šukeru obratio sa 'Šuki'
13

Radimir Čačić je jutros u Hrvatskom saboru predstavio Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženju. Bio je kratak jer je žurio na sjednicu Vlade

VIDEO

Pun smijeha i veseo Radimir Čačić predstavio je Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja. No, morao je žuriti, jer je pola sata ranije počela sjednica Vlade.

- Moram žuriti na Vladu, pa će sada gospođa Tamara na puno veseliji način od mene to pojasniti - rekao je Čačić, a predsjedavajući Nenad Stazić zaključio je kako zastupnici opozicije zasigurno žale zbog toga.

- To što radimo bit će mjerljivo i vi ćete to kritizirati, a mi govoriti o dobrim stvarima, a valjda nam je opći interes da tih dobrih stvari bude što više pa kad vi dođete na vlast da krenete sa što boljih temelja bez obzira kad će to biti, a bit će kad-tad - poručio je Čačić.

Ponovio je kako mediji, nevjerodostojnim interpretacijama "izvan pameti", ovu vladu drže odgovornom za pad na međunarodnoj ljestvici konkurentnosti, iako se ona odnosi na stanje iz 2010. i 2011. godine.

- U ovoj zemlju možeš biti kriv za stvari i prije nego si se rodio, poručio je Čačić, ističući da Vlada takvo stanje namjerava promijeniti i pokazati ozbiljnost prema investitorima.

- Bez obzira na pomirljiv ton prvog potpredsjednika Vlade imamo tri replike - dodao je Stazić.

- Umjesto da nam govore o Zakonu, prvi potpredsjednik Čačić i ministar poduzetništva Maras pričaju nam balalajke – negodovao je HDZ-ovac Ivan Šuker. 

- Nije moguće pričati balalajke jer je balalajka žičani instrument - uzvratio mu je Stazić.

Gordan Jandroković (HDZ) tražio je repliku te je prozvao Čačića "Pipi" (op.a. PP VRH - prvi potpredsjednik Vlade). Stazić ga je pitao tko je to, a Jandroković je rekao da ako Čačić može Ivana Šukera zvati Šuki, onda oporba može njemu dati nadimak Pipi.

Stazić Marasu: Poštujte pravila Sabora!

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta na sjednici Sabora dobio je lekciju od potpredsjednika Sabora i svog stranačkog kolege Nenada Stazića. Maras nije znao za promjene poslovnika u kojima više nema ispravka netočnog navoda te je dobacivao zastupnicima iz klupe dok je trajala replika Đure Popijača.

- Gospodine Maras vi ste ovdje u Saboru i poštujte pravila Sabora - upozorio ga je Stazić. Prije toga upozorio ga je da ne duži repliku.

- Izmijenili smo poslovnik, vi možete replicirat samo Šukeru, a ne i Anti Babiću - rekao je Stazić Marasu koji je htio odgovoriti upravo Babiću.

Holy: Što se čudite? Pa to je perika

Frizura Mirele Holy bila je jedna od glavnih tema na hodnicima Sabora u četvrtak. SDP-ova bivša ministrica, koja je donedavno imala dugu kosu, pojavila se s crnom kratkom frizurom. Svi su bili uvjereni da se ošišala, a onda je ona pojasnila da je stavila jednu od svojih brojnih perika.

- Joj, pa što se čudite? Znate da stalno mijenjam frizure. To je perika - rekla je Holy te dodala kako je prije četiri godine imala još kraću kosu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...