'Sad će ustaša iz Varaždina sve objasnit': Širi se video Bujanca i čovjeka koji je vozio Bartulicu | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 559

'Sad će ustaša iz Varaždina sve objasnit': Širi se video Bujanca i čovjeka koji je vozio Bartulicu

'Sad će ustaša iz Varaždina sve objasnit': Širi se video Bujanca i čovjeka koji je vozio Bartulicu

Mi smo TikTokeri, Ivko i Bujo! Ovo mora izaći u javnost, govori Bujanec i poteže iz boce na jako bizarnoj snimci na kojoj s čovjekom koji je vozio Bartulicu tvrdi da će vratiti Bosnu Hrvatskoj

VIDEO

Društvenim mrežama proširila se bizarna snimka Ivka Marića i Velimira Bujanca. Naime, Marić je vozač crvenog Ferrarija kojim se novoizabrani parlamentarac Stjepo Bartulica dovezao u stožer Domovinskog pokreta na dan europskih izbora. Kako smo već pisali, Ivko Marić je, između ostalog, osuđen i za pokušaj ubojstva.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Bujanec i vlasnik Ferrarija 03:20

Na snimci koju smo dobili vidi se kako desničarski voditelj Bujanec i Marić pjevaju hit Halida Bešlića 'Romanija'. Bujanec u jednom trenutku kaže: 'Sad da vam ustaša iz Varaždina objasni, ovo je hrvatski teritorij, Romanija' pa nastavlja dalje:

- Kad meni Hrvatu iz Varaždina uzmu Bosnu, utrobu su mi uzeli! A velika mi utroba vidiš. A Ivko, koji ima ovaj znak (pokazujući na HOS-ov znak) i ovakvi luđaci vratit će majci Zemlji utrobu - kaže kontroverzni Bujanec na snimci.

Nakon tog je počeo citirati Zavjet Silvija Strahimira Kranjčevića.

Majka Bartulice poručila svima: On je moj sin, obožavam ga! To sam učinila za njega, moja stvar
Majka Bartulice poručila svima: On je moj sin, obožavam ga! To sam učinila za njega, moja stvar

- Ne mogu da mi zabrane, je*em ti Republiku Srpsku u pi*ku - dalje Bujanec nastavlja. 

- Mi smo TikTokeri, Ivko i Bujo! Ovo mora izaći u javnost - zaključuje Bujanec i poteže iz boce, u kojoj je tekućina nalik rakiji.

Podsjetimo, sinoć nije emitirana nova emisija Bujice, koju vodi Velimir Bujanec. Umjesto nje pustili su reprizu emisije u kojoj je gostovao Dejan Lovren. Bujanec je tijekom večeri objavio video na kojem upravlja Ferrarijem na daljinski i govori: 'Di ste TikTokeri, ide Bartolucci'. Taj je dan Ivan Penava zaprijetio Stjepi Bartulici da će ga izbaciti iz Domovinskog pokreta i da se svima okreće želudac od onoga što je učinio, a zamjenik DP-a Mario Radić rekao je da je sve to s Ferrarijem organizirao upravo Velimir Bujanec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Htio je biti frajer, a ispao je uteg za stranku: Nije mandat dobio Stjepo Bartulica, nego DP 00:50

Podsjećamo, Bartulica je u izborni stožer DP-a stigao u crvenom Ferrariju, izašao je na binu i rekao da će predstavljati obične ljudi. Sjeo je u Ferrari i otišao. Otkrilo se da ga je vozio čovjek koji je osuđen za pokušaj ubojstva. Bartulica se kasnije branio da to nije znao i da je Ferrari bio odgovor na medijske napade na njega, misleći na seriju tekstova u kojima se problematizira njegovo imovinsko stanje i krediti koje je uzeo prema čemu ispada da jedva spaja kraj s krajem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 559

VIDEO

Vapaj brata poginulih Katarine i Stjepana: 'Zašto je Albanka iz zatvora puštena uz jamčevinu?'
POKRENULI PETICIJU

Vapaj brata poginulih Katarine i Stjepana: 'Zašto je Albanka iz zatvora puštena uz jamčevinu?'

Ovaj tragičan događaj ne smije proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije, poručio je Viktor Đerek koji je u tragičnoj nesreći u travnju ostao bez brata i sestre