Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SAD: Profesor ubio troje ljudi pa nestao bez traga

Policija u gradu Athens u državi Georgiji traga za sveučilišnim profesorom Georgeom Zinkhanom (57) koji je ubio svoju suprugu i još dvoje ljudi

CNN
Foto: CNN
2 komentara

Policija u gradu Athens u američkoj saveznoj državi Georgiji traga za sveučilišnim profesorom Georgeom Zinkhanom (57) koji je  u subotu ubio svoju suprugu i još dvoje ljudi, a dvoje ranio. George M. Zinkhan III, profesor na katedri za marketing i distrubuciju, posljednji je puta je viđen u polo majici i kratkim plavim hlačama, a vjerojatno vozi crveni automobil. Ubio ih je u Općinskom kazalištu Athens.
Direktorica skupine Beth Kozinsky, kazala je da su ona i drugi članovi vidjeli Zinkhana kako ulazi u zgradu s parkirališta i izbliza puca na prvu žrtvu.
- Gledali smo kako se to događa. Svi smo u šoku - kazala je potresena Kozinsky. Među ubijenima su, po njezinim riječima, Marie Bruce (47), supruga prof. Zinkhana, Ben Teague (63) i Tom Tanner (40). Bruce i Tanner su zaposlenici kazališne kompanije, a Teague je višegodišnji suradnik. Zinkhan i Bruce su oženjeni i imaju dvoje djece u dobi od osam i 10 godina.
Svjedoci su rekli policiji da je Zinkhan nakon svađe napustio kazalište i vratio se nakon par minuta s dva pištolja. Nakon što je ispucao oba pištolja, ušao je u auto i udaljio se.

Možda vas zanima i ovo:
Message