News

Komentari 117

Sad su se sjetili! Nakon smrti curice stavljaju ležeće policajce

Sad su se sjetili! Nakon smrti curice stavljaju ležeće policajce

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu, gdje je u četvrtak navečer vozač BMW-a udario djevojčicu na zebri. 'Ležeći' su bili na toj cesti i ranije, ali su ih maknuli

U Blatu u Novom Zagrebu, dan nakon što je poginula curica na koju je na zebri naletio 33-godišnjak u BMW-u, počeli su postavljati ležeće policajce.

POGLEDAJTE VIDEO

Nažalost, nadležni su se kasno sjetili. 

- Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće to proći tako lako. Došli smo do zebre i stali. Jedan je dojurio, rekao sam: 'Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri'. I stali smo. Tamo je dosta nepregledno jer je zavoj. Slušam po zvuku i ne čujem nikoga i velim možemo. Moja kći je krenula i ovaj je dojurio. Koja je to brzina bila... Vidite da nema tragova kočenja, nema ničega - pričao je shrvani otac za HRT.

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu. Najavili su prosvjed na križanju s Kupinečkom ulicom i tvrde da tamo voze i preko 100 kilometara na sat. 

- Svi iz Blata na noge! Svatko neka zaustavi promet kod svog pješačkog prijelaza sve dok ne stave ležeće policajce. Voze kao manijaci! Ova cesta postala je kao pista - napisala je žena koja stanuje u Blatu. 

Ležeći policajci bili su postavljeni na Karlovačkoj cesti i ranije, ali su ih, kako tvrde mještani Blata, stručnjaci odlučili maknuti.

- Zapalite diplome svi koji ste odlučili maknuti 'ležeće' - napisala je jedna žena u grupi na Facebooku.

 

Najčitaniji članci