Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
117 komentara

Sad su se sjetili! Nakon smrti curice stavljaju ležeće policajce

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu, gdje je u četvrtak navečer vozač BMW-a udario djevojčicu na zebri. 'Ležeći' su bili na toj cesti i ranije, ali su ih maknuli

Foto: Helena Tkalčević/24sata
117 komentara

U Blatu u Novom Zagrebu, dan nakon što je poginula curica na koju je na zebri naletio 33-godišnjak u BMW-u, počeli su postavljati ležeće policajce.

POGLEDAJTE VIDEO

Dan nakon prometne nesreće u Blatu u kojoj je poginulo dijete postavljaju se ležeći policajci ispred kobnog pješačkog prijelaza Reporter: Helena Tkalčević

Objavljuje 24sata u Petak, 24. svibnja 2019.

Nažalost, nadležni su se kasno sjetili. 

- Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće to proći tako lako. Došli smo do zebre i stali. Jedan je dojurio, rekao sam: 'Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri'. I stali smo. Tamo je dosta nepregledno jer je zavoj. Slušam po zvuku i ne čujem nikoga i velim možemo. Moja kći je krenula i ovaj je dojurio. Koja je to brzina bila... Vidite da nema tragova kočenja, nema ničega - pričao je shrvani otac za HRT.

OTAC POGINULE CURICE U ZAGREBU 'Dojurio je na zebru, uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli...'

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu. Najavili su prosvjed na križanju s Kupinečkom ulicom i tvrde da tamo voze i preko 100 kilometara na sat. 

- Svi iz Blata na noge! Svatko neka zaustavi promet kod svog pješačkog prijelaza sve dok ne stave ležeće policajce. Voze kao manijaci! Ova cesta postala je kao pista - napisala je žena koja stanuje u Blatu. 

ZAGREB: DETALJI TRAGEDIJE Vozač koji je udario curicu na zebri imao 0,34 promila u krvi

Ležeći policajci bili su postavljeni na Karlovačkoj cesti i ranije, ali su ih, kako tvrde mještani Blata, stručnjaci odlučili maknuti.

- Zapalite diplome svi koji ste odlučili maknuti 'ležeće' - napisala je jedna žena u grupi na Facebooku.

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message