Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
117 komentara

Sad su se sjetili! Nakon smrti curice stavljaju ležeće policajce

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu, gdje je u četvrtak navečer vozač BMW-a udario djevojčicu na zebri. 'Ležeći' su bili na toj cesti i ranije, ali su ih maknuli

Foto: Helena Tkalčević/24sata
117 komentara

U Blatu u Novom Zagrebu, dan nakon što je poginula curica na koju je na zebri naletio 33-godišnjak u BMW-u, počeli su postavljati ležeće policajce.

POGLEDAJTE VIDEO

Dan nakon prometne nesreće u Blatu u kojoj je poginulo dijete postavljaju se ležeći policajci ispred kobnog pješačkog prijelaza Reporter: Helena Tkalčević

Objavljuje 24sata u Petak, 24. svibnja 2019.

Nažalost, nadležni su se kasno sjetili. 

- Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće to proći tako lako. Došli smo do zebre i stali. Jedan je dojurio, rekao sam: 'Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri'. I stali smo. Tamo je dosta nepregledno jer je zavoj. Slušam po zvuku i ne čujem nikoga i velim možemo. Moja kći je krenula i ovaj je dojurio. Koja je to brzina bila... Vidite da nema tragova kočenja, nema ničega - pričao je shrvani otac za HRT.

OTAC POGINULE CURICE U ZAGREBU 'Dojurio je na zebru, uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli...'

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu. Najavili su prosvjed na križanju s Kupinečkom ulicom i tvrde da tamo voze i preko 100 kilometara na sat. 

- Svi iz Blata na noge! Svatko neka zaustavi promet kod svog pješačkog prijelaza sve dok ne stave ležeće policajce. Voze kao manijaci! Ova cesta postala je kao pista - napisala je žena koja stanuje u Blatu. 

ZAGREB: DETALJI TRAGEDIJE Vozač koji je udario curicu na zebri imao 0,34 promila u krvi

Ležeći policajci bili su postavljeni na Karlovačkoj cesti i ranije, ali su ih, kako tvrde mještani Blata, stručnjaci odlučili maknuti.

- Zapalite diplome svi koji ste odlučili maknuti 'ležeće' - napisala je jedna žena u grupi na Facebooku.

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message