Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

'Sada nam preostaje samo da se molimo za Jana’

Stanje Jana Torjanca, sina Slavice Knežević i Marka Torjanca se ne mijenja i još je uvijek u komi. Roditelji bdiju uz njegovu bolničku postelju

Andrej Kreutz
Foto: Andrej Kreutz
7 komentara

Svi smo u šoku i ne želimo uznemiravati Slavicu telefonskim pozivima dok ne dobijemo vijest da se situacija poboljšala. Podršku joj izražavamo porukama, i svi molimo za Jana, rekla je glumica Ana Begić, kolegica Slavice Knežević u seriji “Bibin svijet”.
Ostali glumci iz serije nisu se, kažu, čuli sa shrvanom Slavicom otkad joj je sin Jan Torjanac (17) stradao. Naime, na mladića je u ponedjeljak naletio automobil na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Selskoj ulici. Udarac je bio toliko jak da ga je, prema iskazima svjedoka, odbacio čak 40 metara. Teško je ozlijedio glavu. Jan je još u komi, a dežurni liječnik u subotu nam je rekao da mu se stanje nije mijenjalo. Za život se bori u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Roditelji bdiju uz njegovu bolesničku postelju.
- Čuo sam se sa Slavicom. Postoje naznake da ide nabolje, ali Janovo stanje je i dalje vrlo teško. Slavica je u iznimno teškom stanju - kaže Darko Stazić, ravnatelj kazališta Gavella. Režiser Krešo Dolenčić kaže da bi sve druge ozljede prošle jer je Jan mlad i zdrav, no povreda glave je vrlo teška.
- Sada se možemo samo moliti - rekao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message