Obavijesti

News

Komentari 1

Šakal: Ne žalim 84 žrtve, već što nisam bio uzoran otac

Šakal: Ne žalim 84 žrtve, već što nisam bio uzoran otac
1

Sada mi je krivo što nikada djecu nisam mogao voditi u školu, ići na utakmice ili na njihove priredbe, rekao je u intervjuu jedan od najpoznatijih svjetskih terorista

VIDEO

lič Ramirez Sanchez, poznatiji kao Carlos ili Šakal, napokon je zažalio za kriminalnom prošlošću! Na žalost, jedan od najpoznatijih terorista svih vremena, koji se već 17 godina nalazi u francuskom zatvoru, ne žali za svojim žrtvama, već za obiteljskim životom koji nikada nije mogao uživati u punoj mjeri.

– Sada mi je krivo što nikada svoju djecu nisam mogao voditi u školu, što nisam s njima mogao ići na utakmice ili na njihove priredbe. Jednostavno, nikada me nije bilo kod kuće i to mi strašno nedostaje – izjavio je venezuelski terorist u telefonskom intervjuu koji je dao za radijsku postaju Europe 1. Tijekom cijelog razgovora u kojem se prvi put od uhićenja obratio javnosti ni jednom nije pokazao ni trunku žaljenja za čak 84 osobe za čiju je smrt izravno odgovoran.

Brak s teroristicama

Poznat kao veliki zavodnik, Carlos je u pauzama između terorističkih napada imao veze s desecima žena, a čak je tri puta službeno ulazio u brak. Doduše, ni jedna od njegovih ljubavnica ili supruga nije bila obična djevojka, već je riječ bila o članicama terorističkih skupina ili o odvjetnicama koje su ga zastupale pred sudovima. Tako je prvi put pred oltar stao s Magdalenom Kopp, članicom njemačke ljevičarske terorističke organizacije, dok se, nekoliko godina potom, vjenčao s Jordankom Abdel Salam Adhman Jarrar Lanom. Iz ova dva braka rođeno je petero djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– U svakom slučaju, pouzdano znam da nisam bio uzoran otac, moje su supruge same odgajale našu djecu. Nešto malo čari roditeljstva iskusio sam prije uhićenja kada je moje najmlađe dijete imalo četiri godine – izjavio je Carlos tijekom intervjua.

Prema njegovim riječima, ne žali se, ali to je cijena “revolucionarnog rada” koju je morao platiti. O žaljenju za djecom koja su odrastala bez očeva poginulih od njegovih eksplozivnih naprava – ni riječi. Sa svojim ljubavnim pothvatima venezuelski terorist nije prestao ni kada se, nakon što je uhićen u Sudanu, našao iza rešetaka francuskog zatvora. Razveo se od Jordanke pa je “bacio oko” na Isabelle Coutant-Peyre, francusku odvjetnicu koja ga je branila pred sudom.

Zavrtio odvjetnici glavom

Markantan i karizmatičan, uspio ju je zavesti s optuženičke klupe iako je Coutant-Peyreova u tome trenutku bila u braku i imala troje djece. Potpuno “poludjevši” za teroristom kojega zbog ubojstava, urota i napada traži desetak država diljem svijeta, razvela se od dotadašnjeg supruga, ostavila djecu i zaručila se za Šakala. Kako u francuskim zatvorima bračni posjeti nisu dopušteni zaručnicama, već isključivo bračnim družicama, Carlos i odvjetnica vjenčali su se 2001. godine po muslimanskoj ceremoniji.

- Ako ikada izađem iz zatvora, prva stvar koju ću napraviti jest – odvesti Isabelle na bračno putovanje. I meni bi ono dobro došlo, medeni mjesec je nešto što nikada nisam iskusio – izjavio je terorist, kojemu sljedećeg mjeseca počinje još jedno suđenje, ovaj put za napad u kojemu su poginula dva francuska policajca.

Ipak, Carlos ne treba žuriti s planiranjem medenog mjeseca jer je već jednom osuđen na doživotni zatvor u Francuskoj, a ako bude i pušten na uvjetnu kaznu, čeka ga izručenje nekoj od država koje teroristu žele suditi zbog zločina počinjenih na njihovu tlu. Kada već ne može često biti sa suprugom, Carlos pokušava birati društvo u zatvoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.