Obavijesti

News

Komentari 77

Tragedija kod Molvi: Dječak se utopio na kupanju s obitelji

Tragedija kod Molvi: Dječak se utopio na kupanju s obitelji
3

Policija je dobila dojavu kako je u ponedjeljak poslijepodne dječak (11) nestao u jezeru Čingi-Lingi kod Molvi. Poslali su ronioce na teren. Oko 21.10 sati policijski ronioci pronašli su tijelo dječaka

VIDEO

Dječak (11) utopio se u ponedjeljak poslijepodne u jezeru Čingi-Lingi kod Molvi. Koprivnička policija oko 19.30 sati dobila je dojavu kako je dijete nestalo u jezeru te su odmah poslali ronioce u potragu. Na jezero je stigla i Hitna pomoć, međutim oko 21.10 sati ronioci su pronašli tijelo dječaka, potvrdili su u policiji. 

- Gledali smo u labudove koji su došli k obali, a kad smo registrirali da jedan dječak malo dalje viče da mu se brat utapa, tog dječaka više nije bilo na vidiku, nestao je s površine vode. Muškarci su odmah počeli roniti. Dječakova majka je ukopanog pogleda jecajući govorila: 'Sad je tu bio, evo ovdje'. Pritom je pokazivala prstom mjesto gdje je iznenada nestao, a njezina druga djeca su na obali neutješno plakala - ispričala je za Jutarnji čitateljica M.K koja je svjedočila tragediji.

Majka je još dugo ostala stajati u vodi tražeći svog sina. 

- Tražila ga je u vodi i kad je Hitna pomoć stigla. Mislila je da će možda nogama opipati tijelo. Rekla je da je sin danas naučio plivati i da je ronio s maskom za oči - ispričala je čitateljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijelo preminulog dječaka odvezeno je na odjel patologije koprivničke bolnice, a nakon obdukcije će se utvrditi uzrok utapanja.

Inače, u samo nekoliko dana ovo je drugo utapanje djece. U rijeci Dravi na plaži kod Bistrinaca završilo je tragično za 15-godišnjeg dječaka Josipa L. iz Bistrinaca. On je, naime, nestao u četvrtak predvečer u Dravi gdje se sa prijateljima došao kupati. Prema neslužbenim informacijama, Josip je skočio u rijeku nastojeći pomoći prijatelju koji je počeo dozivati upomoć jer se nije mogao dokopati obale. Misleći da mu se prijatelj utapa, Josip je zaplivao prema njemu no, i sam se, čini se, našao u problemu. Prijatelji koji su se nalazili oko njega primijetili su da je Josip nestao pod vodom i da više ne izranja. Dozivali su ga, pretraživali pod vodom, tražili, ali bezuspješno. Josipovo tijelo pronađeno je u petak na 53. kilometru Drave.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1