Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Salon za njegu lica i tijela bio im je paravan za prostituciju

Istraga je počela nakon što je policija posumnjala da vlasnica (25) kozmetičkog salona i voditeljica (45) u prizemlju zgrade pod krinkom kozmetičkog salona omogućavaju pružanje spolnih usluga

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
5 komentara

Zagrebačka policija osumnjičila je vlasnicu i voditeljicu kozmetičkog salona da su lani od proljeća pod krinkom pružanja masaže pružale spolne usluge, u što su uključile i 19-godišnju djevojku.

Istraga je počela nakon što je policija operativnim radom posumnjala da 25-godišnja vlasnica kozmetičkog salona i 45-godišnja voditeljica u prizemlju stambene zgrade u Savskoj ulici, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela omogućavaju pružanje spolnih usluga u zamjenu za novčanu nadoknadu.

Utvrđeno je da su vlasnica i voditeljica salona od travnja 2018., putem oglasnika nudile usluge masaže i tražile muškarce, a zatim 19-godišnjakinji omogućavale da za novac pruža spolne usluge.

Osumnjičena vlasnica i voditeljica pritom su i same pružale usluge klijentima, utvrdila policija.

Njih policija tereti za kazneno djelo prostitucije, a 19-godišnjakinju prekršajno temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message