Obavijesti

News

Komentari 87

'Samo me zagrli...': Iva Balent porukom na boci spašava brak

'Samo me zagrli...': Iva Balent porukom na boci spašava brak
1

Zagrebačkim krugovima već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje odselio od Ive. Čak se pričalo da su službeno zatražili razvod braka, no s Općinskog građanskog suda u Zagrebu to su demantirali.

VIDEO

Već se neko vrijeme šuška da su kćer Ivice Todorića Iva Balent i njezin muž Hrvoje pred razvodom. Priča se posebno intenzivirala posljednjih dana otkad su glavna vijest privođenja i ispitivanja u slučaju Agrokor. Među osumnjičenima se našao i Hrvoje Balent, a tijekom pretresa Kulmerovih dvora u ponedjeljak navečer jedini je bio u kući sa punicom Vesnom.

Iva Balent objavom na Facebooku, čini se, demantira glasine. Sudeći po poruci na boci Jane, s njihovim brakom je sve u redu.

Nedugo nakon objave Iva Balent dobila je brojne poruke podrške. Među ostalima, potporu joj je pružila i Simona Gotovac Mijoković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Spektakularno vjenčanje Todorićeve mezimice Ive i Hrvoja Balenta 2001. godine u tadašnjem hotelu Intercontinental izazvao je veliko zanimanje javnosti. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika a pjevao je i Jasmin Stavros.

U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu.

Iako je godinama njihov brak djelovao skladno, zagrebačkim krugovima već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje odselio od Ive. Čak se pričalo da su službeno zatražili razvod braka, no s Općinskog građanskog suda u Zagrebu to su demantirali.

Iva i Hrvoje su sredinom rujna bili zajedno u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak na proslavi rođendana košarkaševe supruge i vlasnice slastičarnica Jasmine Bagarić. Djelovali su kao da je među njima sve u redu te nisu ostavljali dojam para koji se rastao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su