Obavijesti

Promo sadržaj

Samsung Galaxy A serija – omiljeni pametni telefoni po pristupačnoj cijeni

Samsung Galaxy A serija – omiljeni pametni telefoni po pristupačnoj cijeni
4

Stigle su tople ljetne večeri i živahna atmosfera već je u zraku. Gradski festivali već nas mame na afterwork druženja, vikende provodimo na izletima u prirodi, a more je već dovoljno toplo za prve ljetne kupance

Zasigurno, ovo dinamično ljetno vrijeme prepuno je aktivnosti na kojima ćemo doživjeti predivne trenutke, a najljepši trenuci postaju divna uspomena koju treba ovjekovječiti. Kako bismo uspjeli u tome, treba nam kvalitetna kamera i izdržljiva baterija koja će uspješno pratiti ovaj tempo. Rješenje leži u najnovijim uređajima Samsung Galaxy A serije.

Kamera koja nas ostavlja bez daha

Imati mobilni uređaj koji stvara kvalitetne fotografije neovisno o dobu dana san je svakog ljubitelja fotografije. Kad se k tome doda realan prikaz živopisnih detalja, malo tko ostane ravnodušan. 64-megapikselna kamera na Galaxy A71 i 48-megapikselna kamera na Galaxy A51 pruža realističan prikaz. Isto tako, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja prilagođena je ljudskom vidnom polju. Kristalno jasan fokus postiže se makro kamerom, snimanjem do najsitnijeg detalja, dok dubinska kamera omogućuje dodatno isticanje Live Focus efekatom.

Selfiji koji izazivaju divljenje, kao i visokokvalitetni pozivi, bit će omogućeni kamerom od 25MP s fokusom uživo koja dolazi s novim Galaxy A41 uređajem. Profesionalnost fotografija omogućena je i s Samsung Galaxy A21s u sklopu kojeg je, baš kao i na Galaxy A41 glavna kamera od 48MP.

Vrhunski vizualni doživljaj

Kako začiniti izležavanje na plaži ili piknik na dekici travnatih površina? Vjerojatno nekim filmom, serijom ili knjigom. S obzirom na to da Samsung Galaxy A serija dolazi sa zaslonima u rasponu od 6,7 do 6,1 incha, gledanje ekraniziranog dolazi na zadivljujuću razinu. Super AMOLED Infinity-U i Infinity-O zaslon ovisno o modelu, dodatno pojačavaju taj doživljaj.

Baterija koja ne posustaje

Samsung Galaxy A serija vjeran je saveznik stvaranja uspomena putem kamere, kao i gledanja video sadržaja. Zašto? Upravo zbog izdržljive baterije i funkcije brzog punjenja. Svi uređaji dolaze s funkcijom brzog punjenja od 15W, dok Samsung Galaxy A71 od čak 25W. Velika baterija od 4.500 mAh i 4.000 mAh, na Samsung Galaxy A71, odnosno A51, omogućuje iznimnu raspoloživost uređaja tijekom dana. Samsung Galaxy A41 s baterijom od 3500 mAh-a i Samsung Galaxy A21s s čak 5000 mAh-a baterijom omogućuju zadivljujuće korisničko iskustvo korištenja uređaja.

Nagrada za kreativnost

Samsung je od strane poznate Asocijacije za dizajn i umjetnost (D&AD) nagrađen priznanjem za kreativnost u predstavljanju najnovijih Galaxy A pametnih telefona, kroz globalnu kampanju „AWESOME is for Everyone“ i #danceAwesome izazov. U partnerstvu s K-pop grupom BLACKPINK i društvenom mrežom TikTok, izazov je proizveo pozitivnu reakciju mladih širom svijeta, generirajući 4,7 milijuna videa, dok je ostvareno više od 20,2 milijarde pregleda na TikToku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve