Obavijesti

Promo sadržaj

Samsung i Saša Šekoranja – savršen spoj inovacija i estetike

Samsung i Saša Šekoranja – savršen spoj inovacija i estetike
7

Tvrtka Samsung udružila je snage s poznatim hrvatskim cvjećarom i dizajnerom interijera Sašom Šekoranjom kako bi predstavila jedinstveni preklopni pametni telefon – Samsung Galaxy Z Flip, u malo drugačijem, cvjetnom okruženju

Saša Šekoranja, sinonim za estetiku i umjetnost, svoju je inspiraciju ovoga puta pronašao u pametnom telefonu Galaxy Z Flip. Njegova najnovija cvjetna kreacija odraz je inovativnosti, vrhunske tehnologije i jedinstvenog dizajna – svega što odlikuje ovaj preklopni telefon.

Inspiraciju ponekad nalazim na najneočekivanijim mjestima, a tako je bilo i sada. Potaknut fascinantnom grafikom cvijeta koji izlazi iz telefona, osmislio sam jedinstvenu cvjetnu kreaciju koja se genijalno nadopunjuje sa suvremenim dizajnom pametnog telefona Galaxy Z Flip. Ova unikatna kreacija je perfektna refleksija kreativnosti i inovativnosti koje Galaxy Z Flip predstavlja.“, istaknuo je Saša.

Podsjetimo, Galaxy Z Flip moderan je i kompaktan pametni telefon koji stane u svaki džep ili torbicu. Kada je otvoren, njegova se veličina gotovo udvostručuje, otkrivajući nevjerojatni 6,7 inčni zaslon izrađen od specijalnog Ultra Thin stakla, koje ga čini tanjim i elegantnijim od bilo kojeg poznatog preklopnog uređaja. Isto tako, ovaj uređaj stoji samostalno pa uz njega korisnici mogu uživati u multitaskingu. Omogućuje snimanje i fotografiranje u pokretu - od grupnih fotografija s podešenim vremenom, do živopisnih noćnih snimaka, bez upotrebe bljeskalice. Također, nikad nije bilo lakše napraviti selfie i to bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa.

Ne propustite priliku za kupnju Samsung Galaxy Z Flip pametnog telefona jer u periodu od 27. lipnja do 20. srpnja na poklon dobivate kod za popust od 5% na cijenu uređaja te premium kožnu masku u crnoj boji. Poklon kod je ekskluzivno dostupan na sljedećim lokacijama:

  • Dizajn cvijeća Saša Šekoranja, Dežmanova ulica 1, Zagreb;
  • Maria Store, Masarykova 8, Zagreb;
  • Absolute Multibrand Shop, Gundulićeva 3, Zagreb.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve