Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sanader operirao koljeno, sada ide u toplice, suđenje bez njega

Suđenje će se tako nastaviti ispitivanjem bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i ministra financija Ivana Šukera. Sanader je još u bolnici nakon operacije koljena

Zagreb: Nastavljeno suđenje Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
46 komentara

Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL će se nastaviti u utorak na Županijskom sudu u Zagrebu. No Sanadera neće biti jer je operirao koljeno 19. rujna. Sutkinja je rekla da je dobila tu obavijest iz zatvora u Zagrebu te da će Sanader nakon operacije biti upućen u toplice radi rehabilitacije.

Doznajemo da Sanader u bolnici ostaje do 26. rujna, a njegova obrana kaže kako će se nakon toga vidjeti kako će ići postoperacijski tijek. Sutkinja je odbila traženje obrane da se sasluša novi vještak za kirurgiju, ortopediju i reumatologiju.

Zagreb: Nastavljeno suđenje Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL SUĐENJE ZA INA-MOL Sanader ide operirati koljeno, sud kaže: To je odugovlačenje

Naime, prošli tjedan je vještak utvrdio da operativni zahvat zahvat nije bilo nužno obaviti odmah. Budući se Sanader doveo sam u stanje da ne može biti na raspravi, ona će biti bez njega, rekla je sutkinja. Suđenje će se tako nastaviti ispitivanjem bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i ministra financija Ivana Šukera.

Možda vas zanima i ovo:
Message