Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Sanaderov punac: Ivo je otišao zbog visokog tlaka

Ivo Šarić, Sanaderov punac, ističe da se njegov zet nikada neće vratiti u politiku. Kaže da su mu u HDZ-u svi okrenuli leđa da bi sačuvali položaje

Ž. Lukunić
Foto: Ž. Lukunić
41 komentara

Punac bivšeg premijera Ive Sanadera, Ivo Šarić, za svog zeta kaže kako je sposoban i čovjek koji razumije ljude. U intervjuu za Jutarnji list Šarić je izjavio kako je Sanader otišao sa premijerske pozicije zbog zdravstvenih problema. Kaže da je imao gornji tlak 240, a donji mu je bio 120. Imao je i problema sa probavom. Priča kako Sanaderu nije bilo lako voditi tolike ljude i imati takvu odgovornost.
- I ja sam u HDZ-u, ali vidite što mu se sada događa, još će i propasti - priča Šarić i dodaje kao je Sanader bio dobar sa svima u HDZ-u. Kaže kako je Kosor bila stalno uz njega, a sada su mu svi okrenuli leđa u strahu za položaje. Ističe kako obitelj njegova zeta Ive Sanadera ne planira otići u Ameriku te tvrdi kako se Ivo više nikada ne bi vratio u politiku. O spornom suterenskom stanu u zagrebačkoj Kozarčevoj ulici kaže kako on uopće ne postoji. Šarić je vlasnik dvije trećine te ogromne vile. Za suterenski stan kaže kako su u njega uložili golemi novac da ga urede jer je to bio vlažan prostor. Šarić kaže da su na njemu radili njegov sin Nenad i zet Ivo Sanader. Pretvorili su ga u gimnastičku sobu gdje sada vježba Mirjana Sanader. Ističe da je žena, koja je živjela u tom stanu, sada dobila drugi.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message