Obavijesti

Promo sadržaj

Sandra - vidovnjakinja kojoj nema premca

Sandra - vidovnjakinja kojoj nema premca

Vidovnjakinja Sandra ističe se nevjerojatnim vidovnjačkim sposobnostima! Bilo da je nazovete zbog obiteljskih, ljubavnih, zdravstvenih ili financijskih problema, ona će vam sigurno pomoći

Vidovnjački Dar, umijeće čitanja karata i graha te istančana intuicija omogućuju Sandri da točno opiše i vas i vašu neposrednu okolinu, bez obzira na to koliko ste od nje udaljeni! Upravo zato je svakoga dana zovu brojni klijenti iz Hrvatske, kao i Njemačke, Austrije, Švicarske i Italije. Da se dobar glas daleko čuje potvrđuju i pozivi koje gospođa Sandra zaprima čak s drugih kontinenata poput Afrike. Javite se Sandri jer to će zasigurno biti pravi korak prema vašem sretnijem i kvalitetnijem životu!

Mislila sam da moja Jelena odlazi, a Sandra ju je vratila u život

Gđa Biljana iz Stuttgarta sreću i ispunjenje oduvijek je pronalazila u odgoju svojih kćeri Anite i Jelene.

- Unatoč tome što sam se prije nekoliko godina razvela od supruga, naš je život bio ugodan. Radila sam, a Anita i Jelena bile su idealne kćeri kakve si je svaka majka mogla samo poželjeti. Stasale su u prekrasne djevojke, uvijek su mi pomagale oko kućanskih poslova i obje su bile odlične učenice – pripovijeda nam gđa Biljana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve je počelo iznenada, kada je Jelena počela gubiti apetit. Odjednom joj je učenje, koje je joj je oduvijek tako dobro išlo, počelo stvarati probleme. Nije se više mogla koncentrirati ni na što. Stalno se žalila da je umorna – prisjeća se Biljana koja je prvo posumnjala da je njena 15-godišnja kćer zapala u loše društvo te da ima problema s drogom. No, njena Jelena i dalje se družila sa svojim najboljim prijateljicama, također odlikašicama. Nije bilo nikakvih znakova lošeg društva ili čega sličnog.

- Razgovarala sam i s roditeljima Jeleninih prijateljica koji su mi rekli da je s njihovim kćerima sve u najboljem redu. I oni su primijetili da Jelena rapidno mršavi te da izgleda strašno umorno – govori teška srca Biljana. Uskoro je Jelena za vrijeme nastave pala u nesvijest. Nakon niza liječničkih pretraga i dalje se nije znalo što je uzrok teškog Jeleninog stanja. U samo tri mjeseca izgubila je 10 kilograma, a česte nesvjestice prikovale su je za krevet.

Biljana je bila očajna. Najviše se bojala Jelena polako odlazi. Na sve je strane tražila rješenje, sve dok Biljani jedna prijateljica nije preporučila vidovnjakinju Sandru.

Nazvala sam Sandru i odmah sam se oduševila! Već mi je putem telefona detaljno opisala našu situaciju! Shvatila sam da Sandru moram hitno posjetiti – tvrdi Biljana i dodaje - Onoga dana kada sam došla kod Sandre, Jelenini su problemi počeli nestajati. Sjećam se kako me Anita nazvala i sva vesela vikala da Jelena ponovno jede! Sandra je Jeleni poslala snažnu pozitivnu energiju i uklonila negativne sile koje su se nadvile nad našom obiteljskom kućom. Danas je s Jelenom sve u najboljem redu, vedra je i vesela, odlična u školi i gladna kao vuk, pogotovo nakon treninga rukometa. Sandri ovim putem zahvaljujem jer je spasila moju obitelj! Svima je od srca preporučam jer sam se uvjerila da je uistinu najbolja vidovnjakinja!

Sandra je poput anđela

Gđa Ruža Sandru je prije svega nazvala zbog opetovanih prometnih nesreća tijekom posljednjih šest mjeseci. Nekoliko je puta gledala smrti u oči.

- Sandra mi je rekla da u mojoj kući postoji predmet kojeg trebam hitno ukloniti. Opisala je u tančine kako predmet izgleda i gdje se on nalazi, a ja sam poslušala njen savjet. Pokazalo se da sam na taj način prekinula djelovanje crne magije koja je meni i mojoj obitelji stvarala velike probleme. Sada je, Bogu hvala, sve u redu, a Sandru preporučam svima u nevolji jer je ona poput anđela na zemlji – oduševljeno priča Ruža.

- Samim boravkom u Sandrinoj blizini čovjek se osjeća bolje! Sandra svoju pozitivnu energiju i toplinu svim ljudima daruje iz srca - ističe Ruža.

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince